Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
For barn | 29/03/12

Miniøya 2012

  • Foto: Ikke oplyst
Mini­øya er en årlig musikk– og kul­tur­fes­ti­val i Tøyen­par­ken for barn og unge. Mini­øya ble for første gang arran­gert i 2010.

TØYENPARKEN: I 2012 spiller blant andre Samsaya, Bare Egil & Aslag, Honningbarna og Pippi Langstrømpe.

Festivalen ble arrangert for første gang i 2010, der artister som Casiokids, Keep of Kalessin, The Black Sheeps, og Hurra Torpedo stod på scenen. I 2011 gjestet blant andre Bigbang, Maria Mena, Datarock og Maj Britt Andersen. Miniøya blir arrangert for tredje gang 9. og 10. juni 2012.

I tillegg til musikk kan barn få oppleve scenekunst, billedkunst, figurteater, film, litteratur og andre kunstformer. Miniøya har to store scener, Amfiet og Teltet, og flere mindre, interaktive scener som blant andre tegnetelt, teatertelt, musikkverksted og kunsttelt. Festivalen er den første festivalen i Norge som har en øvre grense på 16 år, og har som visjon å være et kvalitetsarrangement med like høy standard som lignende arrangementer for voksne.

For detaljert program for Miniøya 2012, KLIKK HER!

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU