Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
For barn | 16/03/12

Spent på Oslos ærligste publikum

  • Jonas Alaska spiller på Parkteatret under Miniøyas programslipp søndag. Foto: Odd Inge RandJonas Alaska spiller på Parkteatret under Miniøyas programslipp søndag. Foto: Odd Inge Rand
Søndag spiller Jonas Alaska for det han anser for Oslos ærligste publikum: Barna!

LØKKA: Det er i forbindelse med Miniøyas presentasjon av årets festivalprogram at Jonas Alaska står på scenen på Parkteatret søndag.

Det hele starter klokka 11.30 – tidspunktet er selvsagt tilpasset publikummet, som stort sett er godt under aldersgruppen som vanligvis frekventer både Parkteatret og Alaskas konserter.

– Vel­dig moro å få spille på lan­se­rin­gen av Miniøya! Jeg spil­ler ikke for barn så ofte, og de er jo som kjent det ærligste pub­li­kum­met. Dette blir den ulti­mate tes­ten på om låtene mine hol­der mål eller ikke, sier Alaska selv.

Jonas Alaska ble trip­pel­no­mi­nert til Spelle­manns­pri­sen i 2011 i klas­sene mann­lig artist, tekst­for­fat­ter og årets nykom­mer, sist­nevnte vant han. Debut­al­bu­met Jonas Alaska kom i fjor, og med sin­ge­len «Octo­ber» stjal han mye av rampe­ly­set i musikknorge med sin folk- og americana-inspirerte rock.

I tillegg til Alaska stiller programlederne i Radio Norges to barne- og ungdomsprogrammer «Popcorn» og «Aspirantene» på scenen. De sveiver i gang grammofonen før Alaska entrer scenen.LES OGSÅ: DeLillos til MiniøyaPippi og Samsaya til MiniøyaHGH med release på MiniøyaRazika til MiniøyaMiniøya har Norges yngste festivalsjefer

Javascript is required to view this map.
Map

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU