Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 09/05/12

Dansk oktoberfest til Oslo

Skrevet av Journalist hege.braaten@dittoslo.no

Tidspunkt

Torsdag 16. aug. 2012, kl 16:00
Fredag 17. aug. 2012, kl 16:00

Vallhall Arena

Innspurten 16
0663 Oslo

Kontakt

23 24 78 40
 

  

  • ØLHALL: Litervis med «kolde bayer», pølser i diverse varianter og svette øltelt med underholdning. Det blir sjelden så moro som på ekte oktoberfest – selv når det arrangeres i august. Foto: Promo Foto: Ikke oplystØLHALL: Litervis med «kolde bayer», pølser i diverse varianter og svette øltelt med underholdning. Det blir sjelden så moro som på ekte oktoberfest – selv når det arrangeres i august. Foto: Promo
To helger til ende – riktignok i august – skal det arrangeres oktoberfest i Vallhall.

VALLE: – Vi vil skape en folkefest med gratis inngang og gøy som nordmenn vil elske, sier Carsten Raun – mannen bak oktoberfesten som skal arrangeres i Vallhall to helger i august.

Danske Raun har tidligere arrangert oktoberfest i København, Stockholm, London og Helsinki, og nå står altså Oslo for tur. 16.-18. august og 23.-25. august blir Vallhall gjort om til en «Bierhalle», og Oslo-folk inviteres til å delta på moroa.

– Vårt mål er å bringe litt tysk kultur til Oslo, sier Raun, som forteller at ingenting er overlatt til tilfeldighetene når dørene åpner til ølhallen.

– Vi dekorere en del av Vallhall opp til en ekte Bierhalle, selvfølgelig vil alt være i blått og hvit – bayerske farger. De som serverer har lederhosen og Dirndl på og serverer én liter øl og god tysk mat, sier han.

I tillegg kommer to band fra Sør-Tyskland for å underholde gjestene. Den første helga er det Donaumusikanten som stiller på scenen, mens det den siste helga er Albfetza som kommer.

Når livebandene tar pause blir det nordiske «schlagere» fra dj-en.

– Atmosfæren er top notch, og benkene er klar til å danse, mener Raun.

Javascript is required to view this map.
Map

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU