Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 18/05/12

Egnersommer - utstillingsåpning

  • Foto: Ikke oplyst
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Popsenteret 18. Mai 2012
Beskrivelse oppdatert av Popsenteret 24. Mai 2012

Popsenteret markerer Thorbjørn Egners 100-årsjubileum med «Egnersommer»! Alle installasjoner og opplevelser i senteret fylles og farges med Egners viser, fortellinger og tegninger. I studioene kan du synge inn, mikse og lage platecover til dine Egner-favoritter. I tillegg finner du kostymeverksted, gamle TV- og radioinnslag, intervjuer med Thorbjørn Egner og sjeldne musikklipp.

Publikum får også mulighet til å bidra med egne tekster og tegninger. Disse blir etter hvert en del av utstillingen som slik vil være i konstant forandring hele sommeren.

Program:
Vi sparker i gang feiringen helgen 26. - 27. mai med fest og moro. Dørene åpner kl. 11 begge dagene. Det blir besøk av flere kjente fjes fra Egners fortellinger, i tillegg til sangstund og Egner-jakt med oppgaver for barna.

Lørdag 26. mai blir det spesialvisning i storsalen med Ivo Caprinos filmatisering av Karius og Baktus. Filmen blir vist hver hele time fra kl. 12 til 16. Gå ikke glipp av dette!

Kafé med brus, kaffe og herlig bakverk hele i helgen i 4. etasje og på takterrassen.

Velkommen til unike sommeropplevelser på Popsenteret!

 
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU