Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 02/05/12

Helgetips!

Skrevet av Journalist hege.braaten@dittoslo.no
  • Foto: Ikke oplyst
Enten du er klar for å fyre opp grillen eller vil på konsert har vi tipsene til deg!

Mbgai og våren har ankommet Oslo, og selv om det foreløpig er en litt fuktig fredag skal sola gjøre sin ankomst i løpet av lørdagen, i følge meteorlogene.

Og som vanlig mangler det ikke på arrangmenter i Oslo. Vi har gjort grovsorteringen for deg, og gir deg her våre helgetips!

Vet du om noe spennende som skjer i Oslo denne helga? Fortelle andre lesere om det i kommentarfeltet under!

Event info

Lørdag 5. Mai. 2012, kl 21:00
Se alle datoer

Blå

Brenneriveien 9C
0181 Oslo

Spoek Mathombo (Sub-Pop) + Flaks/Uflaks og Fanny & Charlotte @ Blå

Foto: Promo Foto: Ikke oplyst

Spoek Mathambo får afro-futuristen til å virke old school. Med ankomsten av hans andre album, Father Creeper som gis ut på Sub-Pop beviser Spoek nok engang at han er en mann å regne med. Med base i Malmø når han ut til hele Verden. Den 05.mai kommer han til BLÅ med fullt band.Rammeverket rundt klubbgigen står Flaks/Uflaks og Fanny&Charlotte for.

Event info

Søndag 6. Mai. 2012, kl 16:00
Se alle datoer

Ullevaal stadion

Sognsveien 75A
0855 Oslo

VÅLERENGA - FREDRIKSTAD

Foto: Ikke oplyst

Vålerenga ligger på 7. plass på tabellen, etter en middels start på sesongen. 1. mai var det bare så vidt at de tok en knepen seier over 3. divisjonslaget Lyn i cupen.

Førstkommende søndag møter de Fredrikstad, som sliter helt nede på 13. plass. Blir det hjemmeseier til Vålerenga?

Jubileumsforestilling

Foto: Promo Foto: Ikke oplyst

Piproductions feirer femårsjubileum førstkommende helg, og i den forbindelse blir det danseforestilling søndag. Danseprogrammene på tv har ført til at det har blitt kjempepopulært å sende barn på dansekurs, og Piproductions danseskole har hatt stor pågang de fem årene de har holdt på. Nå skal de altså vise fram hva de har lært, og søndag blir det flere forestillinger med barn i alderen 2 til 12 år.

Event info

Lørdag 5. Mai. 2012, kl 16:00
Se alle datoer

EKT Rideskole og Husdyrpark

Ekebergveien 99
1181 Oslo

Folkefest for Ekebergskogen

Foto: Promo Foto: Ikke oplyst

– Vi skal redde skogen, sier Folkeaksjonen for bevaring av Ekebergskogen. Førstkommende lørdag arrangerer de like gjerne en folkefest til ære for skogen. Hvis du vil feire Ekebergskogen kan du ta med mat til et felles bord, drikke og piknikutstyr (glass/kopp og bestikk), og møte opp ved EKT på Ekeberg. EKT stiller med stor tent grill. Er det dårlig vær flyttes festen inn i varmestua på ridesenteret. Ungdom, pensjonister, familier, små og store barn er alle velkomne!

Event info

Søndag 6. Mai. 2012, kl 11:00
Se alle datoer

Kunstindustrimuseet

St.Olavs gate 1
0165 Oslo

Familieomvisning med workshop i Kunstindustrimuseet

Foto: Ikke oplyst

I utstillingen «Kongelige reiser 1905–2005» kan du lære mer om kongelig reiseutstyr som vogner, biler, klær og mye mer. Workshop – du kan lage din egen reiseveske.

Cirkus Arnardo

Foto: Ikke oplyst
Årets forestillinger går fra 19. april til 6. mai på sirkustomta ved Munchmuseet på Tøyen.

Event info

Lørdag 5. Mai. 2012, kl 12:00
Se alle datoer

Thon Hotel Opera

Dronning Eufemias gate 4
0192 Oslo

Weekend Walks - Kontrastenes Oslo

Foto: Ellen Rønning

Bli med på guidet gåtur i Oslos historie. Første stopp er Operataket, før det vandres videre 700 år tilbake i historien på Akershus festning. Oppmøte ved lobbyen på Thon Hotel Opera klokka 14. Kroner 150 for voksne og kroner 70 for barn under 16 år.

Event info

Lørdag 5. Mai. 2012, kl 20:00
Se alle datoer

Blå

Brenneriveien 9C
0181 Oslo

Mathias Stubø Band - slippfest @ Blå

Foto: Promo

Både under navnet Proviant Audio og under eget navn lager Stubø det kritikere i inn og utland kaller "revolusjonerende bra elektronika".
Sjangere som disco, soul, funk, jazz, house blandes sammen til en mikstur som er Stubø helt særegen. Der Proviant Audio er fastere i formen, lettere på øret og med en jevnt over positiv atmosfære, er Mathias Stubø modnere, hakket mer krevende og lytte til, men med et underliggende driv og en energi både egnet for dansegulvet og i hodetelefonene. Det blir dog klubb Full Pupp med Prins Thomas og Balckbelt Andersen fra kl.22:30 , Vel møtt!

Event info

Torsdag 3. Mai. 2012, kl 08:00
Se alle datoer

Oslo Teatersenter

Hovinveien 1
0576 Oslo

Rampelysfestivalen 2012

RAMPELYS: I ti dager til ende skal barn og unge vise sine kunster på Rampelysfestivalen. Her fra fjorårets versjon av festivalen. Foto: Ikke oplyst

Rampelysfestivalen er Norges største barne- og ungdomsteaterfestival, og går i år av stabelen 3-13. mai. Årets festival har vokst seg større enn noensinne og nå skal hele 21 teatergrupper bidra med totalt 36 forestillinger over 11 dager.
Sju grupper fra Oslo teaterskole skal ha forestillinger, i tillegg til hele fjorten gjestegrupper. Temaet for årets festival er ny dramatikk – den unge skuespillers ord på en levende scene.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU