Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 19/04/12

Møt Valdres Teens på Valdresdagen i Studenterlunden

  • Valdreskultur i Studenterlunden Foto: Ikke oplystValdreskultur i Studenterlunden
For femte året arrangeres Valdresdagene med blant annet kulturelle innslag, lokalprodusert mat og møter med aktuelle profiler fra Valdres.

Flere av ungdommene som er med i ungdomsserien Valdres Teens, som går på NRK1 og NRK3 kan du møte denne dagen. Her kan du høre hva de gjør i en bygderegion som Valdres, og kanskje hvilke erfaringer de har fått ved å være med i en slik TV serie. Kathrine Fugllien fra The Voice skal også opptre.

På scenen blir det mange opptredener gjennom hele dagen, som rockebandet Gamasamas som spiller 50- og 60-talls rock og et knippe talentfulle kulturskolelever. Rockefestivalen Trollrock presenterer to av årets artister; bandet SKAM og sjumannsgruppa ”We Had You at Hello”, som spiller soulinspirert popmusikk. Dessuten vil 25 ungdommer fra Valdres videregående - UNG I VALDRES - ha innslag fra årets musikaloppsetning, Footloose.

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU