Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 12/06/12

Parkkveld med Jo Nesbø

  • PARKKVELD: Tusenkunstneren Jo Nesbø og multiinstrumentalist Lars Jones stiller på parkkveld søndag. Og det skulle vel borge for at Harry Hole får en heller rolig ettermiddag.  Foto: Parkkvelene/Artist

    PARKKVELD: Tusenkunstneren Jo Nesbø og multiinstrumentalist Lars Jones stiller på parkkveld søndag. Og det skulle vel borge for at Harry Hole får en heller rolig ettermiddag.

    Foto: Parkkvelene/Artist
Parkkveldene på Tveten gård lever i beste velgående selv med en sesong uten telt. Suksessen fortsetter og til søndag er det Jo Nesbø med musikalsk følge av Lars Jones som står på plakaten.

TVEITA: I år er det full rehabilitering på gården så alle konsertene holdes utendørs. Men frykt ikke, ho Inger og de gode hjelperne Tveten gård, holder nok styr på været og når teltet har tatt et hvileår.

Tusenkunstner

Jo Nesbø er en fantastisk formidler, om det handler om musikk eller litteratur. Som frontfigur og vokalist i gruppa Di Derre ga han oss kjente sanger som «Rumba med Gunn» «Jenter» og «Børs café».

Mange kjenner også Jo Nesbø som en kriminelt god forfatter, og hans hovedperson Harry Hole har nok gledet mange både i påsketider og ellers i året.

Folkekjær

Jo Nesbø har vært en av Norges mest fargerike artister i mer enn 30 år, og gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, TV- programserier og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av våre mest kontroversielle og folkekjære artister.

Og litt veianvisning til slutt: Kommer du gående opp alleen fra Sigrid Undsets veg skal du gå «Rundt Låven!»

Tveita skole har lånt ut skolegården til parkering.

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU