Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 31/05/12

Rundtur fra Frognerseteren

  • Omtrent halvveis på turen ankommer du Kobberhaughytta. Foto: Kaja StabursvikOmtrent halvveis på turen ankommer du Kobberhaughytta.
Med Frognerseteren som utgangspunkt har man et hav av turmuligheter for sine føtter. Man kan løpe en liten runde på blåmerket sti rundt på Tryvannshøgda, eller man kan ta seg innover mot stuene lenger inn i marka på skogsbilvei eller blåmerket sti.

Turtips: Frognerseteren – Kobberhaughytta – Nordmarkskapellet – Tryvannstua – Frognerseteren

Distanse: ca. 16 km

Dette er en tur som går mye på sti og litt på skogsbilvei. Man har stien og marka for seg selv, og man trenger ikke løpe sikk-sakk mellom mosjonistene som man gjør rundt Sognsvann.

Så snart man kommer ned til skogsbilveien som fører til Tryvannstua krysser man denne og løper opp en steinete, blåmerket sti i retning Skjennungstua og Nordmarkskapellet.

Etter hvert kommer man til et kryss der man enten kan ta til venstre mot Nordmarkskapellet eller til høyre mot Kobberhaughytta. Tar man til høyre kan man løpe på sti hele veien til Kobberhaughytta. Avhengig av om man ankommer hytta sørfra eller østfra kan man velge den stien man ikke kom fra for å få det til å bli en runde. Ved Kobberhaughytta vender man nesa tilbake mot Nordmarkskapellet. Herfra kan man enten løpe sti eller skogsbilvei tilbake mot Tryvannstua og Frognerseteren.

Ønsker man å forlenge turen kan man enten fortsette innover mot Kikut, eller man kan følge skiltene mot Finnerud og Sørkedalen hvis man ønsker litt mer bakker og en litt lengre sløyfe.

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU