Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Gjøre og oppleve | 22/05/12

Ting å gjøre helgen 1.-3. juni

Skrevet av Journalist trine.dahl-johansen@dittoslo.no
  • Foto: Ikke oplyst
Hellig festival med himmelsk lapskaus er noe av det du kan finne på i Oslo i helgen.

Det er marked på Rodeløkka og ved Karpedammen kan du oppleve gratis korkonserter hele dagen. Det er en del av MusikkfestOslo med toner for enhver smak!

Dette er også siste helgen du kan få med deg Soria Moria Social Club med soul, disco, drinker og dans.

Har du lyst til å finne på noe annet? Sjekk vår aktivitetskalender for både konserter, utstillinger og andre arrangementer i Oslo akkurat nå!

Event info

Fredag 1. jun. 2012, kl 17:00
Se alle datoer

Ladegården Café

Oslo gate 13
0192 Oslo

Oslo Sacred Music Festival

Foto: Ikke oplyst

Helgen 1.-3. juni er det Oslo Sacred Music Festival i Oslo. Oppstarter allerede torsdag 31. mai på Grønland torg med Religionens Dag.

Sikher, Jøder, Buddhister, Kristne, Muslimer, Bahai og Hare Krishna munker deltar.

Fredag 1. juni er det duket for «Sakral lydreise» klokken 19. Professor Surinder Singh med sitt ensemble fra London Ray Academy møter Tone Hulbækmo med middelaldergruppe Kalenda Maya.

Lørdag 2. juni blir det blant annet «Himmelsk lapskaus» fra klokken 13. Utøvere fra forskjelige templer, moskeer, kirker og forsamlinger i Oslo deler sine religiøse sang og musikktradisjoner. Klokken 19. er det

sakral konsert med Pearls of Islam London, Ole Paus, Liv Ulvik fremfører «Helligkvad» fra Bahaitradisjonen, Oslo Soul Children, Hare Krishna munker, Norske zenbuddhistiske munker og nonner.

Søndag 3. juni er det radiooverført musikkgudstjeneste NRK P1.

Arrangementetene finner sted på flere lokasjoner i byen.

Hele festivalprogrammet fnner du her.

Event info

Lørdag 8. sep. 2012, kl 09:00
Se alle datoer

Rodeløkka velhus

Tromsøgata 22
0565 Oslo

Marked på Rodeløkka

MARKED ER GØY! Magnus og Kristian håper deres gamle skatter kan bli nye skatter for noen andre. Foto: Ikke oplyst

8. september arrangerer beboerne i trehusbebyggelsen på Rodeløkka sitt fjerde marked i og ved Rodeløkka Velhus. Her selges alt fra lopper til egenproduserte artikler som smykker, barneklær, malerier og tegninger. Alle selgerne må levere en kake eller noe annet spiselig til kafeen, og overskuddet går til en veldedig organisasjon.

10 år med Arne & Carlos

ARNE & CARLOS : Eit ferdaminne Kryp, køntri og spaceinvaders på DogA i sommer.  Foto: Ragnar Hartwig

Fra 30. mai og sommeren igjennom kan publikum utforske Arne & Carlos’ univers i DogA. Syv tablåer, en film og deler av kongefamilien i rett-og-vrang står på menyen.

Event info

Lørdag 2. jun. 2012, kl 09:00
Se alle datoer

Akershus Festning

Grev Wedels plass 5
0151 Oslo

Gratis korsang og MusikkfestOslo

Traces Gospel Choir deltar på den gratis korlørdagen 2. juni. Foto: PROMO
Lørdag 2. juni er det duket for gratis korsang på Karpedammen scene på Akershus festning. Konsertene er en del av MusikkfestOslo, som har ulike musikkopplevelser i mange sjangere over hele byen denne dagen.

Event info

Mandag 28. Mai. 2012, kl 17:00
Se alle datoer

Christiania Teater

Stortingsgata 16
0158 Oslo

De tre musketerer

Foto: NISS
Det er duket for fekting, franske ballkjoler og høy barteføring på Christiania Teater, når studenter ved NISS setter opp De Tre Musketerer av Alexandre Dumas fra mandag 28. mai.

Event info

Fredag 1. jun. 2012, kl 08:00
Se alle datoer

Aker Brygge Shopping

Stranden 3
0250 Oslo

Tyske Dager i Oslo

Tyske dager i Oslo

1.-3. juni arrangeres for første gang Tyske Dager på Aker Brygge. Norsk-Tysk Handelskammer arrangerer folkefest for hele familien med tyske produkter og massevis av aktiviteter. Her kan du blant annet delta i puslespillkonkurranser, nyte bratwurst, tysk drikke og delta i pubquiz.

Event info

Søndag 3. jun. 2012, kl 08:00
Se alle datoer

Botanisk Hage

Sars' gate 1
0562 Oslo

Vårtreff i Botanisk hage

Vårtreff i Botanisk hage Foto: Ikke oplyst

Botanisk hages venner inviterer til vårtreff søndag 3. juni. Her kan planteentusiaster kjøpe spennende planter til støtte for en god sak. Arrangementet er lagt opp som en familiedag med aktiviteter både for voksne og barn, med natursti og oppdagelsestur i veksthuset. Det blir omvisning i hagen for interesserte, og gode råd fra ekspertisen kan gjøre hagen ekstra fin i år. Utloddning av blomster og åpen kafeteria blir det også.

Event info

Lørdag 2. jun. 2012, kl 06:00
Se alle datoer

Birkelunden

Thorvald Meyers gate 27
0555 Oslo

Grill-NM

Arkivfoto Foto: Ikke oplyst

Det blir grillfest fra morgen til kveld når Grill-NM går av stabelen i Birkelunden lørdag 2. juni. Amerikanske bbq-eksperter kommer på besøk, og det skal konkurreres i fem klasser: 1. Hamburger2. Kyllingfilet3. Sjømat/åpen klasse4. Spareribs med barbecuesaus5. Bedømming av grillagets stand og arbeid. LES MER OM GRILL-NM HER

Event info

Fredag 1. jun. 2012, kl 15:00
Se alle datoer

Kampen Bydelshus

Bøgata 21
0654 Oslo

Kampendagene feirer 30 år

Kampendagene arrangeres i Nittedalsgate, ved Kampen Bydelshus, og er et bydelsarrangement for alle aldre, og helt gratis. Det blir underholdning for store og små, unge som gamle og alle er hjertlige velkomne denne helgen. Artister kommer på rekke og rad, for eksempel Jon Herwig Carlsen, The Lövlie Ones, Loveshack, New Jordal Swingers mm. For barna har vi karneval, show med Aball1, Rigmor Galtung, Thomastoget og mye mer. Arrangementet er utendørs.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU