Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
KULTURAFTEN I KIRKEN: Mezzosopran, bass, panfløyte og gitar; lørdag 26. april ønskes alle velkomne til Nordberg kirke. ARKIVFOTO Foto: Ikke oplyst
Musikk | 14/04/14

Rumensk vri i Nordberg kirke

Musikere og sangsolister fra Romania og Norge skal nå prise våren i Nordberg kirke. Publikum inviteres til en fargerik og stemningsfull aften. Er du klar?
UKENTLIG MØTE: De trives når de danser, denne gjengen som kaller seg Valdreslaget. Foto: Cathrine Brynildsen

Store sprang med små føtter

Midt i hjertet av tjukkeste Oslo ligger et lite stykke Valdres. Hver mandag svinger danseglade, godt voksne valdriser seg til feletoner.
ØNSKER: – Vi ønsker oss masse fine lopper til vårt loppemarked 26.-27. april, sier denne ivrige Peik-gjengen: Bak fra venstre; Charlotte Windsvoll, Mikkel Nyrup, Jan Sollid Storehaug, korpsleder Tor Endestad, Alf Bendixen, Frederikke Kleppestø, Naim Lorentzen. Foran fra høyre; Andrea Kaalen, Caroline Grøndal Jorde, Jo Vassbotn Remvik, Olivia Lorentzen-Fragell, Bendik Hannisdal Endestad, Karen Sollid-Hansen, August Bendixen, Ferdinand Sollid-Hansen og Aleksander Storehaug.  Foto: Privat
Shopping | 14/04/14

Korpsfeber krever kanon-loppis!

56 nye aspiranter er tatt inn i Peik skolekorps denne sesongen, og det tvinger korpset til å tenke nytt rundt loppemarkedet etter påske.
BYGUTT MED MENINGER: Sigurd Jovik Bræin har brukt sin ferske jubileumssang til å be oss være våkne og tenke over de valg vi tar for både by, land og omverden. FOTO: ELLEN RØNNING Foto: Ikke oplyst
Musikk | 10/04/14

Jubileumssang med baller

Musikkstudent Sigurd Jovik Bræin har brettet opp ermene og skrevet en vakker jubileumssang i nasjonalromantisk stil, med både asfalt og politikk i og mellom linjene. Hør låta her.
1
Foto: Café Mir/Grünerløkka Lufthavn Foto: Ikke oplyst
Restaurant og cafe

Café Mir

Café Mir og scenen påstås å være hjertet på Grünerløkka Lufthavn. Det kan nesten garanteres at dette er stdet med flest spennende og rare konserter i byen. I tillegg er det en rekke andre arrangementer her. Mir har alle rettigheter og om du ønsker det kan du surfe på nett helt gratis. Aldersgrensa er 20 år, men har du passert den kan du for eksempel glede deg over muligheten til å lese tegneserier eller spille sjakk, backgammond og andre spill.
Finske Oranssi Pazuzu spiller på John Dee Påskeaften. Foto: Ikke oplyst
Musikk | 11/04/14

Mørket senker seg over Oslo i påsken

Dimmu Borgir, Deathhammer og Blasphemy er noen av de som dukker opp når Oslo får et skikkelig påskeavbrekk under Infernofestivalen.
GULE TONER: Operaen i Bjørvika er et av stedene med full aktivitet i påsken, så også på langfredag (Foto: Jörg Wiesner) Foto: Ikke oplyst

Påskegodt for store og små i Operaen

Det er duket for påskestemning hos Den Norske Opera og Ballett når de inviterer til gratiskonserter og aktiviteter for hele familien.
INSPIRERT ELLER KOPIERT? Petter Baarli (Backstreet Girls) avslører sine helter og inspiratorer på Popsenteret i følge med Mariann Rosa (Surferosa), Vidar Busk, Stella Mwangi og Erlend Hjelvik (Kvelertak). Foto: Ellen Rønning Foto: Ikke oplyst
Musikk | 08/04/14

Rappa eller lånt – det handler om image på Popsenteret

Petter Baarli, Vidar Busk, Mariann Rosa, Stella Mwangi og Erlend Hjelvik; er disse artistene skyldige i imagetyveri eller hyller de bare sine idoler?
TIL NORWEGIAN WOOD: Den britiske trioen White Lies spiller på Norwegian Wood samme dag som Arcade Fire. (Foto: promo) Foto: Ikke oplyst
Musikk | 10/04/14

White Lies sammen med Arcade Fire på Norwegian Wood

Det blir new wave-fest på Norwegian Wood når både White Lies og Arcade Fire dukker opp i Frognerbadet 12. juni.
NORWEGIAN WOOD: Kent besøker Frognerbadet for andre gang fredag 13. juni. Foto Promo  Foto: Foto: Promo
Musikk | 09/04/14

Kent til Norwegian Wood 13. juni

Med 2,5 millioner solgte album, en haug av svenske priser, en MTV Music Award og med sine siste fem album høyt på VG-lista har rockebandet fra Eskilstuna en unik posisjon i Norge og Sverige.
HEGE & ØYVIND I OPERAEN: Øivind Blunck, Hege Schøyen, Eli Kristin Hanssveen og Thor Inge Falch skal sammen ta musikk og komikk til nye høyder. Foto: Jörg Wiesner. Foto: Ikke oplyst
Musikk | 08/04/14

Hege og Øivind går til Operaen

Det blir både musikalske minner og minner fra fosterlivet når Schøyen og Blunck flørter med operasjangeren. Angstfylte opptaksprøver og bakfyll deles med publikum, og Knut Nærum står for tekstene.
SJARM: Ingrid og Anna avsluttet "Snakes and Ladders"-runden på John Dee. Foto: Odd Inge Rand
Musikk | 29/03/14

Bøttevis med sjarm og talent

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sassybeat avsluttet sin første ordentlige turné på John Dee fredag. Sjarmen var selvfølgelig påskrudd.
TIL PRINSDAL: Tore Thomassen, visesanger og musikant gjennom flere tiår. Foto: torethomassen.no
Musikk | 28/03/14

Trubadurkveld i Prinsdal

Søndag 30. mars kl. 19.00 kommer trubaduren Tore Thomassen til Hauketo-Prinsdal kirke og byr på konsert sammen med det lokale koret Prinsdal Sangeri.

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU