Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Musikk | 25/04/12

ANDRE WILLIAMS (US)

  • Foto: Ikke oplyst
Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av The Crossroad Club 25. apr 2012

Nasjonaldagen må feires på Crossroad, og hva er vel bedre måte å feire på enn en konsert med mr. man himself, legenden André Williams?!! Williams begynte karrieren sin i Detroit på 50-tallet, hvor han var labelmate med bl a Nathaniel Mayer på Fortune Records. Han har skrevet udødelige hits som “Jail Bait” og “Shake A Tail Feather”, produsert Ike Turner, Sir Mack Rice (originalen til “Mustang Sally”), skrevet for Parliament og Funcadelic, og i 1999 spilte han inn en skive med Oslofavorittene The Sadies som backingband! Denne gangen er han på turné med Chicagobandet The Goldstars på “The Dirty Old Man Tour”, og vi gleder oss sykt mye til å feire 17. mai med 76 år gamle Williams som seremonimester!

 

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU