Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Musikk | 09/06/12

«Crewet» klare for festival!

  • GLAD GJENG: Feelgood-ambassadørene er klare for festival. Foto: OverOslo Foto: Ikke oplystGLAD GJENG: Feelgood-ambassadørene er klare for festival. Foto: OverOslo
  • Tor Arve Vartdal og Tone Bonnerud skal bidra til at publikummet på OverOslo 2012 får en god opplevelse. Foto: OverOslo Foto: Ikke oplyst

    Tor Arve Vartdal og Tone Bonnerud skal bidra til at publikummet på OverOslo 2012 får en god opplevelse. Foto: OverOslo

  • Minor Majorty underholdt de frivillige på Grefsenkollen torsdag kveld. Foto: OverOslo Foto: Ikke oplyst

    Minor Majorty underholdt de frivillige på Grefsenkollen torsdag kveld. Foto: OverOslo

De kaller seg «Feelgood-ambassadører», de vel 150 frivillige som skal bidra til å gjøre OverOslo 2012 til årets happening i Oslo nord.
GREFSENKOLLEN: – Endelig skjer det store ting her i vår bydel. Dette har jeg ventet på lenge, og nå slipper jeg å måtte krysse Ringveien for å oppleve konsert-Oslo, ifølge Tone Bonnerud, innfødt Grefsenbeboer, og en av «Feelgood-ambassadørene» til OverOslo-konsertene, nå i juni.

– Grefsenkollen er et fantastisk sted, med en utrolig fin utsikt, og som passer kjempebra til utendørskonserter. Jeg var med som frivillig i fjor, og gleder meg til å delta i år også. Her å jobbe sammen med folk på ens egen alder. De fleste her oppe er voksne folk som begynner å få store unger, og er klare for å komme seg ut og “feire livet”, sier Tone.

LES ALT OM OVEROSLO HER

– DumDum favoritter

Tone skal stå i bar eller servere mat to dager, og bruker sine fribilletter på lørdag 23/6.

– DumDum Boys er mine store favoritter. Jeg har sett dem flere ganger, det er utrolig at de nå kommer hit – til Grefsen – min hjemmebane!

Snakkisen OverOslo

Tor Arve Vartdal bor på Disen, og er frivillig for første gang i år.

– Jeg var her som publikummer i fjor, og nå er jeg klar for innsats. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med folk en ellers stort sett treffer i forbindelse med barnas skole eller idrett. OverOslo er den store snakkisen i lokalmiljøet, og jeg har inntrykk av at «alle» i Nordre Aker skal på Jahn Teigen-konserten fredagen.

Trenger flere

Festivalsjef Lars Fosdahl er fornøyd med tilstrømmingen, men ønsker seg flere.

– Særlig fredagen og lørdagen -om du vil være med på laget er du hjertelig velkommen, sier Fosdahl, som vartet opp med eksklusiv intimkonsert med Minor Majority på kick-off arrangementet torsdag.

Ellers har festivalsjefen det meste under kontroll.

– Jeg håper det! Festivalen har vokst, vi blir nesten 3000 mennesker innenfor portene fire dager på rad, og det setter store krav til oss arrangører. Men vi har forberedt oss siden september, så nå gleder vi oss bare til å komme i gang, sier Fosdahl, og legger til at billetter kun blir solgt gjennom billettservice.

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU