Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Musikk | 12/04/12

Frank Znort Quartet – releasekonsert

  • Illustrasjon: Christopher Nielsen Foto: Ikke oplystIllustrasjon: Christopher Nielsen

Med to studioalbum og mere enn 400 liveutgivelser(!) bak seg har søndagsinstitusjonen Frank Znort Quartet denne gangen valgt å slå på stortromma og slipper et dobbeltalbum spilt inn i Abbey Road Studio med grammy-vinner Sam Okell bak spakene.

Innspillingen stammer fra August 2011 da søndagsranglerne inntok de sagnomsuste lokalene i London.

Der fikk "Lady Madonna"-pianoet, teknikere og kantinepersonell kjørt seg av 19 friske og opplagte FZQ'ere i tre samfulle dager. Bandet satt Abbey-rekord for antall kutt innspilt på tid og grå hår i hodet på nevnte Okell som til slutt endte opp bak trommene!

Resultatet foreligger nå i både cd og vinyl-format, begge som dobbeltalbum, og du vil finne egne låter såvel som obskure perler fra fjern og nær.

I tillegg har Christoffer Nielsen bidratt med bilde til coveret og originalen vil bli auksjonert bort til inntekt for FZQ's samarbeidsprosjekt i Uganda, SuperStarBrassBand;

http://www.superstarbrassband.org

Søndag 15 april blir det slippfest på Blå og for en gangs skyld koster det flesk å høre bandet, til gjengjeld får du med deg skiva hjem og er du heldig vinner du kanskje live'cd'n fra forrige søndag som en ekstra bonus!

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU