Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Musikk | 27/04/12

Get The Blessing

  • Foto: Ikke oplyst
Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Oslo Jazzfestival 27. apr 2012

Sjelden har et band tatt publikum i nakkeskinnet og ristet så kraftig løs som da Get The Blessing entret den britiske jazzscenen på begynnelsen av 2000-tallet. Med musikk som har sitt utspring i rockens energi og jazzens improvisasjon og groove, er denne kvartetten et av de mest spennende bandene på den britiske livescenen.

Get The Blessing springer ut fra trip hop bandet Portishead. Kvartetten ble dannet i 2000 da bassist Jim Barr og trommeslager Clive Deamer fra dette legendariske Bristol-baserte bandet slo seg sammen med horn- og elektronikaduoen Jake McMurchie og Pete Judge. Disse fire deler kjærligheten for blant andre Ornette Coleman, Tortoise og Blondie, og det preger selvsagt musikken som aldri blir forutsigbar. Dette bandet erter, overrasker, skremmer, lindrer og løfter lytteren.

Hittil har Get The Blessing gitt ut tre album. Debutalbumet "All Is Yes" fra 2008 ble kåret til beste album av BBC Jazz Awards. I 2010 slapp de oppfølgeren "Bugs In Amber", og denne våren kom ”OCDC” som lanseres med en omfattende turné i Europa og USA.

Goldfrapps trommeslager Daisy Palmer er vikar for Clive Deamer på denne konserten fordi Deamer er på turné med Radiohead.

Besetning: Pete Judge (trompet), Jake McMurchie (saksofon), Jim Barr (bass), Daisy Palmer (trommer)

 
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU