Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
SIO anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Add to Favorites Share Send
Musikk | 16/06/12

Innertier for Kaizers

Skrevet av Journalist hege.braaten@dittoslo.no

Tidspunkt

Torsdag 14. jun. 2012, kl 17:00
Fredag 15. jun. 2012, kl 17:00

Frognerbadet

Middelthuns gate 28
0368 Oslo

Åpningstider

Badet er kun åpent i sommermånedene.
 

  

  • Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten
  • KOMMER: Janove Ottesen & co står på scenen på OverOslo i 2013, i det som trolig blir deres siste festivalkonsert i Oslo. Foto: Hege Bjørnsdatter BraatenKOMMER: Janove Ottesen & co står på scenen på OverOslo i 2013, i det som trolig blir deres siste festivalkonsert i Oslo. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten
  • Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten
Det kan ikke gå feil med Kaizers på festival. Heller ikke på Norwegian Wood.
FROGNERBADET: Allerede før Janove & co entrer scenen kokte det foran scenen på Norwegian Wood lørdag kveld.

Og når Kaizers Orchestra endelig drar i gang er stemningen upåklagelig. Kjempehiten "Tusen dråper regn" kommer som sang nummer to, og kort tid etter kommer den snart elleve år gamle "Ompa til du dør".

Og kanskje er det ikke rart at Frognerbadet står i brann lørdag kveld, det er tross alt publikum selv - det vil si én av dem - som har laget setlista. Hedvig Marie Gravdal (22) gikk av med seieren i konkurransen om å lage setlita, og dermed var Kaizers bundet. Uten at det la noen som helst demper på stemningen - heller tvert i mot.

Janove byr på publikumsfrieri av ypperste klasse, med en misunnelsesverdig energi, og Hedvig hadde gjort en god jobb med setlista. Hitene kommer som perler på en snor, en vinner for et festivalpublikum med vesentlig lavere snittalder enn de to foregående dagene i badet.

Og det er lenge siden undertegnede har sett et liknende energinivå på et festivalpublikum. Det er deilig når hele amfiet klapper med, hopper i takt og danser så godt det lar seg gjøre i gummistøvler på fuktig gress i nedoverbakke.

Mye takk skal wooden selv ha, det er lite se-og-bli-sett-faktor i Frognerbadet. Her er folk for å høre musikk de liker, og når folket elsker Kaizers, ja, da kan det rett og slett ikke slå feil.

SE BILDER FRA KAIZERS-KONSERTEN OG NORWEGIAN WOOD LØRDAG HER

LES ALT OM NORWEGIAN WOOD HER

FLERE ANMELDELSER FRA NORWEGIAN WOOD:

Lenny Kravitz: Han kan sin funk, men ikke klokka

Oslo Ess: Norsk rock i trygge hender

Tom Petty: Det ble så magisk som vi hadde håpet

Skriv din egen vurdering

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU