Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Musikk | 18/07/12

Jack White til Oslo

  • Mr. White: Han har oppnådd legendestatus i relativt ung alder. De siste ti årene har Jack White gjort seg bemerket i en hel verden med sin punk- og garagerockinspirerte musikk. 12. september spiller han opp til et intimt møte med Oslo og Sentrum Scene. Foto: PROMOMr. White: Han har oppnådd legendestatus i relativt ung alder. De siste ti årene har Jack White gjort seg bemerket i en hel verden med sin punk- og garagerockinspirerte musikk. 12. september spiller han opp til et intimt møte med Oslo og Sentrum Scene. Foto: PROMO
En av verdens mest nyskapende og profilerte rockehelter kommer til byen 12 september.


OSLO:
Jack White på Sentrum Scene. Ja, 12. september er det et faktum, melder rockefeller.no på sine nettsider. Publikum kan da glede seg til et intimt musikalsk møte med en av de mest nyskapende og profilerte rockemusikerne de siste ti årene. Han debuterte tidligere i år som soloartist med et album som toppet salgslistene både i England og USA, og nå er han altså klar for Oslo og Sentrum Scene.

Vi snakker om mannen bak The White Stripes - duoen som ga ut seks studioalbum som redefinerte punk og garagerock på 2000-tallet. Allerede før de ble oppløst hadde White sideprosjektet The Raconteurs på gang, som noen år senere ble etterfulgt av The Dead Weather.

I januar i år kunngjorde White utgivelse av sitt første soloalbum ”Blunderbuss”, ledsaget av en omfattende verdensturné. Hittil i år har setlistene på konsertene hans vært en blanding av høydepunkter fra årene med White Stripes, de beste låtene fra Raconteurs og Dead Weather, og selvsagt låter fra "Blunderbuss" – for mange et av årets fineste album så langt.

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU