Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Musikk | 06/07/12

Jon Cowherd Mercy Project med Steve Cardenas/John Patitucci/Brian Blade

Tidspunkt

Mandag 13. aug. 2012, kl 20:00

Victoria - Nasjonal Jazzscene

Karl Johans gate 35
0162 Oslo

Åpningstider

Hverdager: 19 - 01.00. Konsertstart kl 20
Fredager: 19 - 01.30. Konsertstart kl 21. Jazz:talk kl 19.30
Lørdager: 20 - 01.30. Konsertstart kl 21

Aldersgrense 18 år. Mindreårige i følge med verge.

Kontakt

23896923
 

Diverse

Lukket

Musikktype

Festivaler

Jazz/World

 

  

  • Foto: Ikke oplyst
Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Oslo Jazzfestival 6. jul 2012
Beskrivelse oppdatert av Oslo Jazzfestival 6. jul 2012

Jon Cowherd og Brian Blade spilte med Brian Blade & the Fellowship Band på Nasjonal jazzscene Victoria under fjorårets festival. Konserten var helt utsolgt, og køen for å komme inn var lang, men i år får publikum en ny mulighet når Cowherd og Blade vender tilbake med et nytt prosjekt.

Pianist og komponist Jon Cowherd har sin bakgrunn fra studier og spilling i New Orleans. Han er mest kjent fra sitt mangeårige samarbeid med trommeslager Brian Blade i Brian Blade & the Fellowship Band som Cowherd var initiativtaker til sammen med Blade. Men i tillegg til omfattende turnevirksomhet og en rekke meget flotte innspillinger med dette bandet, har Jon Cowherd samarbeidet med en lang rekke artister innen jazz, rock og pop. Cassandra Wilson, Rosanne Cash og Iggy Pop er noen av artistene han har spilt med.

I Mercy Project får Jon Cowherd og Brian Blade selskap av gitarist Steve Cardenas og bassist John Patitucci. Cardenas har egen trio og har gitt ut tre album i eget navn, og han har ellers spilt med blant andre Madeleine Peyroux og Norah Jones, samt i Charlie Haden Liberation Music Orchestra som også var å høre på fjorårets festival. Patitucci trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han kan vise til en lang rekke vellykkede album i eget navn og samarbeid med navn som Chick Corea, Wayne Shorter, Wynton Marsalis, Dizzy Gillespie, Herbie Hancock, George Benson og BB King.

Albumet ”Mercy” kommer i januar 2013, men før den tid kan publikum i Oslo oppleve Jon Cowherds Mercy Project live under Oslo Jazzfestival 2012.

Besetning: Steve Cardenas (gitar), Jon Cowherd (piano), John Patitucci (bass), Brian Blade (trommer)

Lenker:
http://www.joncowherd.com
http://www.myspace.com/joncowherd

 

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU