Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Musikk | 14/05/12

Kreg Viesselman - Releasekonsert

  • Foto: Ikke oplyst
Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Sara Skarpaas| 14. Mai 2012
Beskrivelse oppdatert av Sara Skarpaas| 14. Mai 2012

“Fantastisk. Jævlig at han ikke er bedre kjent. Han tar rotta på de fleste av oss.” -Sivert Høyem

"(Viesselman er) bevæpnet med en stemme som garantert vil få folk til å spisse ørene i året som kommer." -Tom Skjeklesæther

"Viesselman was a revelation...To see Viesselman perform is to partake in a soul-deep session of primal therapy...This was spirit music indeed, and came from deep within." -Dyverse Music

Amerikaneren Kreg Viesselman har tilbrakt seks år i Norge, men tilknytningen hans til landet strekker seg lenger tilbake enn det. Viesselmans familie på morssiden utvandret fra Isfjorden i Møre og Romsdal på 1800-tallet og bosatte seg i Minnesota: "Jeg vokste opp med norsk kultur, lefse og kromkaker, og norsk taushet". I det perspektivet er det kanskje ikke så overraskende at Kreg Viesselman setter penn til papir. Eller at han synger når han har noe på hjertet.

Sivert Høyem mente alvor da han tilkjennegav sin entusiasme overfor Kreg Viesselmans stemme og sanger. Kreg ble spesiell gjest på turnéen som Sivert gjennomførte i kjølvannet av sin nyeste albumutgivelsei fjor.
.
Bjarne Stensli fra bandet Harrys Gym har produsert Kreg Viesselmans album ”If You Lose Your Light” som kommer 18.mai 2012. Albumet er innspilt med hjelp av et lite ensemble bestående av Øystein Hvamen Rasmussen på trommer, Sondre Meisfjord på bass (og 2. gitar på ”Tin Cups”), Bjarne Gustavsen på piano og Harrys Gyms Anne Lise Frøkedal på harmonivokal.

Kreg studerte kunst da han gikk på college hjemme i USA og han prøver å holde billedkunsten ved like, selv om det er musikken som nå er det vesentligste. Det er hans egne bilder som pryder både cover og postere.

KONSERTSTART kl.21:00
CC/100,- (album inkludert i prisen for de 20 første!)

www.facebook.com/kregviesselman
www.kregviesselman.com

 

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU