Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
FANTASTISK PLASSERING: Festningen har en av Oslos beste utsikt, og når både service og mat i tillegg er i toppklasse da blir det full klaff. Foto: Frogner og Furuset

En skikkelig innertier på Festningen

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
I strålende solskinn og en utsikt de fleste bare kan drømme om fikk Frogner og Furuset en uforglemmelig opplevelse under et lunsjbesøk på Festningen.
IDYLL I BYEN: Hvem skulle tro at dette ligger bare få minutters gange fra Oslos største byggeplass; Fjordbyen? Foto: Ikke oplyst

Verdt et besøk, men ikke på grunn av maten

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Der maten skorter på smak, tar omgivelsene igjen i smakfullhet. Ladegården er verdt et besøk, men ikke nødvendigvis på grunn av maten.
Domino's Pizza åpner snart sin første restaurant i Norge, på Løren. Foto: Domino's

Domino's Pizza åpner snart i Oslo

Verdens største pizzakjede satser sunt når de åpner sin første restaurant i Oslo i august.
NYKOMMER: Joakim Strand har sammen med gründerkollegene i Østkantgutta, Tom Arnesen og Øystein Schjølberg, forsiktig åpnet dørene på Norð. De sier selv at de sjanser på at sentrum er klar for et rendyrket og sunt alternativ. Foto: Lars Weimoth

Nytt lunsjsted for matnerder i sentrum

Folkene bak Bjølsen Bakeri og Grünerløkka Bakeri lanserer nå et blingsebakeri i Nygata 1. Norð heter stedet og her får du vite nøyaktig hvor kaffen og maten kommer fra.
MIKROBRYGGERI: Crow bar brygger fem forskjellige øl selv, samt at de serverer fra andre bryggerier.     FOTO: Trine Solberg Foto: Ikke oplyst
Uteliv | 12/07/14

Oslos mikrobryggerier

De siste årene har Oslo fått en rekke mikrobryggerier. Vi gir deg oversikten.
FØRST: På Oslos første pubbryggeri og landets første vellykkede bryggeri på nesten hundre år får du kun kjøpt deres egne øltyper – og det er mye spennende å velge mellom. Foto: Tarjei Kidd Olsen Foto: Ikke oplyst
Uteliv | 11/07/14

Øltørst og først

Da Oslo Mikrobryggeri åpnet det første vellykkede bryggeriet i Norge på nesten hundre år i 1989, opplevde de «ren sabotasje» fra konkurrentene. De overlevde, og relanserer sitt beste øl noensinne på 25-årsdagen i september.
AVKJØLING: Denne lille karen har funnet den ultimate måten å avkjøle seg på når sola er som varmest. Under får du flere tips til varme dager i Oslo. Arkivfoto Foto: Ikke oplyst

Sju tips til varme sommerdager

Oslo har sydentemperaturer om dagen, og i den anledning mener vi det er på sin plass med noen hete sommertips.
Caminito Cafe og Pizzeria holder til på hjørnet av Thorshovgata og Sandakerveien. Foto: Ikke oplyst

Aller best for kakemonser

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Caminito Café & Pizzeria er Torshovs rolige stamsted i skyggen. Svært billig, sprikende kvalitet på maten og altfor slapp service.
Heart of Mexico har Grand Opening lørdag klokka 18.00 med adresse Bygdøy allé 19.     Foto: Anne Marie Huck Quaye Foto: Ikke oplyst

– Mexico er ikke bare tacos og sombreros

Carmen Yoscelina Hernandez har i årevis savnet ekte meksikansk mat i Oslo, og nettopp derfor har hun tatt på seg ansvaret og åpnet Heart of Mexico.
BLÅTT BAND: Bendik Bergestig er her flankert av saksofonist Japee Ihasee og bassist Sander Eriksen Nordahl. Når Oslogutta også får med trommis på lørdag, utgjør de Bendik Bergestig & The Holy Spirits. De lover en både tøff og myk bølge av ungdommelig blues på Christiania Torv under Musikkfest Oslo.  Foto: Lars Weimoth
Musikk | 02/06/14

Blueser opp til Musikkfest

Musikkfest Oslo er 12 timer med 300 konserter fordelt på 38 scener. Lørdag 7. juni treffer du blant andre Bendik Bergestig & The Holy Spirits.
OSLO MIKROBRYGG UNITED: Fra venstre: Ana González, Crow bryggeri, Cameron Manson, Little Brother Brewery, Tom A Øimo, Amundsen bryggeri, Dave, også Crow, John Hudson, Amundsen, Andreas Hegermann Riis, GB og Dronebrygg og Kjetil Johnsen, Grünerløkka Brygghus.  FOTO: ELLEN RØNNING Foto: Ikke oplyst

Mikrobryggeriene viser muskler

9. juni blåses Oslo Beer Week i gang, fem av byens mikrobryggerier går sammen om å bringe lokale godsaker til tørste byborgere. Det blir syv dager med Oslo-øl, ølmat og et gøyalt knippe ølarrangementer.

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU