Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 25/11/11

Baltazar Ristorante & Enoceta

Baltazar Ristorante & Enoceta

Dronningens gate 27
0154 Oslo

Åpningstider

Restaurant:
Man-lør fra 18-22

Enorteca:
Man-fre fra 11.30-22

Trattoria Cappuchino:
Fra klokken 11 om regnet ikke øser ned

Kontakt

23 35 70 60
 

Måltider

Lunch

Middag

Køkkentype

Italiensk

Brukerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

  • Trattoria Cappucino har sommerrestaurant i domkirkeparken. Kafeen drives av Baltazar Ristorante, Foto: Trine Dahl-JohansenTrattoria Cappucino har sommerrestaurant i domkirkeparken. Kafeen drives av Baltazar Ristorante, Foto: Trine Dahl-Johansen
  • Foto: Ikke oplyst
  • Foto: Trine Dahl-Johansen Foto: Trine Dahl-Johansen

Restauranten: Baltazar Ristorante i Kirkeristen i  basarhallene bak Oslo Domkirke, lager mat etter slow food-prinsippet. Hver dag baker og lager gourmetrestauranten focaccia, grissini og fersk pasta i flere varianter. De byr på italienske spesialiteter og har et prisvinnende vinkart med kun italienske dråper. Her finner man et enormt utvalg av vin, som serveres både per glass og flaske. De har i tillegg øl fra små mikrobryggerier i Italia og Norge.

Enoteca:
Opprinnelig var det aperitiffbar i førsteetasje, men nå har det utviklet seg til et enotec, som baserer seg på å servere lit rimeligere italienske klassikere og med mye fokus på vin. Enotecet har også åpent til lunsj.

Trattoria Cappucino: Baltazar har også ansvaret for serveringen på Trattoria Cappucino, som er en sommerrestaurant. Den har åpent fra klokken 11 i sommersesongen, dersom det ikke øser ned.

De lager enkle, elegante og rustikke retter med råvaren i fokus og har godt utvalg av italiensk spekemat og ost. De er kjent for sin steinovnspizza og pastarettene, men er også en yndet plass for befolkningen for å ta et glass med noe kaldt på en varm sommerdag. Av en eller annen grunn er det ofte ledig plass på uteserveringen her, så mange betrakter utekafeen i bakgården til domkirken for å være en av byens gjemte perler.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Christian Haksø 25. nov 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 20. jan 2012
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU