Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 09/09/11

Byens beste pizza

 • Foto: CLIPART Foto: CLIPART
Pizza er alvorlige greier. Her er byens fem beste.

Åpent Bakeri Sandaker

Åsengata 42A
0480 Oslo

Åpent Bakeri/Lofthus samvirkelag

Med hvit saus, reinsdyrkjøtt og bøffelmozzarella tar Lofthus samvirkelag på Sandaker pizzaen litt videre.

Om du synes dette høres rart ut kan vi trøste deg med at de serverer pizza med god gammaldags tomatsaus også.

Åpent bakeri har en liten hemmelighet. De blir nemlig til en pizzarestaurant med det smått originale navnet Lofthus samvirkelag ved middagstider! Hjemmebakte brød og kaffe latte må vike plassen for spennende pizzaer og rødrutete duker fra klokka 16.

Om du har lyst til å prøve noe nytt vil vi absolutt anbefale deg å gå løs på den hvite delen av menyen. Hvit saus egner seg overraskende godt på pizza! Er den sprø? Jepp. Er den stor nok for deg? Nesten. Har de barnemeny? Jepp, den heter «Elsa 7 år» og er ganske billig. Er den god nok for deg? Garantert.

Godt råd – kom tidlig. Her stenger de forholdsvis tidlig.

Prisen for pizza? 150 kroner blank. (1-2 pers)

Hell's Kitchen

Møllergata 23
0179 Oslo
11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hells Kitchen

Foto: Ikke oplyst
Du skal ikke være redd for å bli satt i bås hos Hells Kitchen.

Skal du ha deg en matbit før du går på byen i Oslo sentrum? På Hells Kitchen får du både i pose og sekk om du er heldig med plasseringen.

Først til pizzaen. For det første er den diger. For det andre er det meningen at man skal spise hver sin (deling av pizza hører åttitallet til). For det tredje er den ganske rimelig, og sist men slettes ikke minst- den er sabla god!

Det tar overraskende kort tid fra du bestiller mat til pizzaen ligger på tallerkenen. Bunnen er sprø, og fyllet er spennende. Pizzaen blir ikke så mye bedre enn dette.

Når vi i tillegg vet at de er gode på både øl og drinker i baren er det ikke vanskelig å anbefale Hells Kitchen som et egnet sted å ta et lengre måltid med noen halvlitere til dessert!

Godt råd – bestill bås! Det egner seg dårlig å spise pizza ved bardisken. Dessuten blir det fryktelig fullt når mørket siger på.

Prisen for en pizza? I underkant av 150 kroner (1-2 pers)

Ekebergrestauranten

Kongsveien 15
0193 Oslo
10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ekebergrestauranten

Foto: Ikke oplyst

Du trenger ikke å spise 19 retters gourmetmat for å kose deg på Ekebergrestauranten. Det holder faktisk ganske lenge med en gourmetpizza fra steinovnen.

Mange lar seg overraske når de hører at man kan bestille pizza på Ekebergrestauranten, men så hører det jo med til historien at du må sitte på uteserveringen om du skal få lov til å spise den også da.

Uteservering eller ei- pizzaen smaker aldeles strålende. Den er bakt med flid, og stekt i utendørs steinovn med vedfyring. Utvalget er ikke enormt, men du kan velge mellom veggis og dagens (som naturlig nok har kjøtt på seg).

At det hele koster det samme eller mindre enn andre pizzasteder i byen er jo også noe å ta med seg.

Godt råd – ikke sats på pizza en regnværsdag. Du får rett og slett ikke lov til å spise den innendørs.

Prisen for en pizza? 149 kroner (1-2 pers)

Dolly Dimple's Storgata

Storgata 2
0155 Oslo

Dolly Dimples

Foto: Ikke oplyst

Det enkle er ofte det beste folkens. Gult er kult!

Blant de mange pizzakjedene i Oslo utpeker Dolly Dimples seg som en absolutt vinner. Her må du riktignok lete lenge etter den løvtynne, sprø bunnen, reinsdyrkjøtt og hvit saus, men utover det har Dolly det meste som skal til for å tilfredsstille en ekte pizzaelsker.

Her er bunnen tykk som en «to tom fire», bred som en låvedør og tradisjonell som en ekte åttitallspizza. Pizzaen både veier og koster mer enn hva de kan by på hos de mer «trendy» stedene, men med tanke på at den kan deles på flere rundt bordet er den verdt penga likevel.

En solid toppkandidat heter ganske enkelt «Sult», og må bestilles med ekstra ost på kantene. Marinert biffkjøtt, pepperoni, skinke, bacon, kjøttdeig, løk og sjampinjong.

Godt råd - dette er først og fremst en familierestaurant. Det er ikke stedet du drar på byen…

Hva koster en pizza? Fra 160 kroner og oppover (2-3 pers)

 

Det mener brugerne..

Pizza

Jeg skal ikke påstå at det definitivt er Oslosbeste pizza, men synes absolutt at Santinos har veldig god pizza, i tillegg en solid pastameny

 

Apropo

Jeg har hørt mye om fenomenet Sweetdeal.no.
Hvilke restaurenter kommer der i fremtiden?
Gleder meg til å kjøpe Deals!

 

DRL

Gleder meg til å spise på Ekebergrestauranten. :)

 

Arte Pazza

Arte Pazza har definitivt en av byens beste pizzaer.

Pizza da Mimmo bør også nevnes.

Hva Dolly's gjør på denne lista, skjønner ikke jeg.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU