Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 30/11/11

Dinner

Dinner

Stortingsgata 22
0169 Oslo

Åpningstider

Mandag - Lørdag: Lunsj 11:00 - 15:30, Middag 15:30 - 02:00
Søndag: Middag 15:30 - 01:00

Kontakt

23100466
 

Måltider

Lunch

Middag

Søndagsmiddag

Atmosfære

Trendy

Køkkentype

Kinesisk

Brukerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

Dinner Restaurant har servert mat fra det szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989, og er stolte av å fremdeles tilby en spennende reise i kinesisk matkultur. Sjekk også ut lunsjtilbudet.

SENTRUM: Dinner Restaurant har servert mat fra det szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989, og er stolte av å fremdeles tilby en spennende reise i kinesisk matkultur.

Tradisjonelt inneholder et kinesisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet for å danne en sosial ramme rundt måltidet. Menyen er lagt opp på en slik måte at dette er mulig her.

Dinner oppfordrer gjestene til å spørre servitører om mer informasjon om rettene og råvarene. Restaurantens Dim Sum er hjemmelaget, og at mangopuddingen lages fremdeles av den samme kokken som lagde den i 1989.

Dinner er en populær og anerkjent kinarestaurant med sentral beliggenhet ved Spikersuppa. Den har også et godt lunsjtilbud som ikke er så kjent for folk flest.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Matmons 30. nov 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 6. feb 2012
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU