Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 20/06/13

Espresso House åpner på Grünerøkka

  • ÅPNER I JUNI: Allerede om få dager åpner Espresso House på Grünerløkka, i de gamle lokalene til Nordea på hjørnet av Markveien og Nordregate. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten Foto: Ikke oplystÅPNER I JUNI: Allerede om få dager åpner Espresso House på Grünerløkka, i de gamle lokalene til Nordea på hjørnet av Markveien og Nordregate. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten
Nok en svensk kaffekjede inntar Oslo når Espresso House åpner i Markveien i slutten av juni.

GRÜNERLØKKA: Da skjeriOslo.no tok turen forbi de gamle banklokalene på Grünerløkka torsdag var det hektisk aktivitet med bygningsarbeidere på stedet, og på sine Facebook-sider informerer Espresso House om at det blir åpning i slutten av måneden.

Og med det inntar nok en svensk kaffekjede hovedstaden, etter at Wayne's coffee entret Oslo i 2011.

LES OGSÅ: Hundrevis i kø da Starbucks åpnet i Oslo

Espresso House er Sveriges største og raskest voksende kaffekjede, og i mai 2013 hadde de hele 134 cafeer rundt om i vårt naboland. Men nå er altså Oslo kommet for tur.

– Endelig kommer vi til Norge! Vi har funnet vårt første lokale på populære Grünerløkka i den norske hovedstaden, Oslo. Et stort og fint lokale med ordentlig med sitteplasser, skryter kjeden selv på sine nettsider.

Espresso House har ingen franchise-takere, og driver alle cafeene sine selv.

GUIDE: Her finner du iskaffe i Oslo
Javascript is required to view this map.
Map

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU