Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 28/06/12

Fem gode grillrestauranter

Skrevet av Journalist marte.haugan.ovenberg@dittoslo.no
  • Foto: Ikke oplyst
Sommeren er tiden for å grille, og vi har funnet frem fem gode grillrestauranter midt i Oslo Sentrum. Her kan du nyte kvalitetsgrillmat og eksklusive matopplevelser – rett fra grillen!

Grilleriet

Storgata 21
0184 Oslo

Grilleriet

Foto: Ikke oplyst

Grilleriet ligger i den gamle operapassasjen ved Youngstorget, og som navnet tilsier serverer de grillmat i særklasse. Indrefilét av hjort, grillet lakseballotine og oksekotelett er blant noen av publikumsfavorittene. All maten tilberedes på en Josper kullgrill, og med en temperatur på nærmere 1100 grader sørger den for at kjøttet beholder sin saftighet. Hver fredag og lørdag legges det opp til dans og moro med DJs, smakfulle cocktails og småretter i baren. Et stilig grillsted med god grillmat!

Oro Bar og Grill

Tordenskiolds gate 6a
0160 Oslo

Oro Bar og Grill

Foto: Ikke oplyst

Her får du maten grillet på eksklusivt vis, uten å tømme lommeboka.

Big Horn Steakhouse

Fjordalleen 2
0250 Oslo

Big Horn Steakhouse

Foto: Ikke oplyst

I pent oppussede lokaler på tuppen av Aker brygge finner vi Big Horn Steakhouse. Stedet er først og fremst en biff-kjede, men de fleste hovedrettene tilberedes på en ekte kullgrill. Her kan blant annet grillspyd, spareribs, lammekjøtt, kalkun, kylling, laks og scampi nevnes. Klientellet består av alt fra familier og vennegjenger til dresskledde mennesker i businessmøter. Passer for alle.

Meat Market

Lille Stranden 10
0252 Oslo

Meat Market

Foto: Ikke oplyst

Meat Market ligger på Tjuvholmen, rett ved broen over til Aker Brygge og har fin utsikt til festningen og sjøen. Restauranten har hovedfokus på kjøtt og grill, men har også har en stor tapasmeny. Hovedrettene inkluderer alt fra entrecôte og ytrefilet til pepperstek og lam. Stedet er også familievennlig og har en egen meny for barna. Et kjempefint sted om du vil nyte ordentlig grillmat i sommer!

St. Lars

Thereses gate 45
0354 Oslo

St. Lars

St. Lars i Thereses gate 45. Foto: Ikke oplyst

Andreas Viestads restaurant på Bislett med fokus på god mat og gode drinker.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU