Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 17/03/12

Guide: St. Lars' Oslo-favoritter

Skrevet av Journalist hege.braaten@dittoslo.no
  • FAVORITTER: Medeier Andreas Viestad og restaurantsjef Lars Laurentius Paulsen deler sine Oslo-favoritter med deg. Foto: Lars Weimoth  Foto: Ikke oplyst

    FAVORITTER: Medeier Andreas Viestad og restaurantsjef Lars Laurentius Paulsen deler sine Oslo-favoritter med deg. Foto: Lars Weimoth

Medeier Andreas Viestad og restaurantsjef Lars Laurentius Paulsen på St. Lars deler sine Oslo-favoritter med deg.

De driver selv en av Oslos it-steder akkurat nå, grillrestauranten St. Lars – oppkalt etter Laurentius av Roma, som i følkge legenden gikk mot keiserens befaling og fordelte kirkens skatter til de fattige. Det endte ille for Laurentius, som ble straffet med å bli langsomt stekt – levende.

Imidlertid ble han skytshelgen for grillkokker.

Medeier Andreas Viestad og restaurantsjef Lars Laurentius(!) Paulsen er imidlertid av den oppfatning at man ikke kun kan spise i eget kjøkken, og de har en rekke Oslo-favoritter, som de gjerne deler med deg her!

Møt Andreas Viestad og Lars Laurentius Paulsen på deres kjærlighetsbarn, St. Lars her.


LES OGSÅ:

Michelinsk stjernedryss over Maaemo

En helt uvanlig kaffebar

Izakaya

St.Olavs gate 7
0165 Oslo

Izakaya

Foto: Izakaya

SENTRUM: Du trodde kanskje at japanerne er født med sushi i matboksen? Fram til nå er i alle fall rå fisk og ris det nærmeste Oslo-folk har kommet Japan. Men så kom Izakaya. I Japan er izakayene uformelle barer hvor folk går for å ta en øl eller litt sake etter jobb. I tillegg serveres diverse småretter.

Bar Boca

Thorvald Meyers gate 30
0555 Oslo

Bar Boca

Foto: Lars Weimoth

Den legendariske baren får masse skryt for sine drinker og cocktails, gode atmosfære og hyggelig folk. I januar 2014 utvidet baren ved å innlemme lokalene til Los Lobos.

Maaemo

Schweigaards Gate 15
0191 Oslo

Maaemo

Foto: Ikke oplyst

Heløkologisk gourmetkjøkken med to gjeve stjerner i den ærverdige Guide Michelin.

"Med fokus på ærlige, ekte og naturlige råvarer vil vi lage et naturlig og personlig råvarebasert gourmetkjøkken. Med en tydelig identitet og referanser til naturen rundt oss håper vi å kunne tilføre Oslos restaurantscene noe nytt", sier Maaemo på egne nettsider

Fuglen

Universitetsgata 2
0164 Oslo

Fuglen

Foto: Ikke oplyst
Fuglen er stedet for kaffe på dagtid og drinker på kveldstid. De har solgt kaffe over disk siden 1963. Lokalet Fuglen inneholder, ved siden av kaffebaren, også interiørbutikk og cocktailbar.Fuglen har eksistert i nesten to tiår som kaffebar – de har en rekke kaffedrikker, både varme og iskalde.De siste årene slått seg opp som en av de beste stedene for en god drink eller cocktail. Retro cafémiljø med en mengde spesielle drinker på menyen. Benytter seg av ferske råvarer og bruker god tid på hver drink. Stedet har en rolig jazzatmosfære og voksent klientell.

Bar Robinet Gurrik

Mariboes Gate 7
0183 Oslo

Bar Robinet Gurrik

En liten, intim bar med rød lys, drinker og Pushwagner på veggene. Baren er en liten rockebar med mange stamgjester.

Punjab Tandoori

Grønland 24
0188 Oslo

Punjab Tandoori

Punjab Tandoori er et enkelt og hyggelig spisested sentralt på Grønland.

St. Lars

Thereses gate 45
0354 Oslo

St. Lars

St. Lars i Thereses gate 45. Foto: Ikke oplyst

Andreas Viestads restaurant på Bislett med fokus på god mat og gode drinker.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU