Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 12/04/12

Jensen’s Bøfhus inntar Oslo

  • Jensen's Bøfhus åpner i Stortingsgata 2 i begynnelsen av mai. Foto: Jensen's BøfhusJensen's Bøfhus åpner i Stortingsgata 2 i begynnelsen av mai.
I begynnelsen av mai får Oslos biffrestauranter en ny konkurrent. Danske Jensen’s Bøfhus åpner i Stortingsgata 2 og allerede før åpningen er de i forhandlinger om etablering et sted til i byen.

SENTRUM: Klaus Inge Torp er hovedfranchisetaker for Jensen’s Bøfhus i Norge. Og tror at konseptet vil bli meget godt mottatt blant kvalitetsbevisste nordmenn.

– Restaurantbesøk er veldig dyrt i Norge, men det kommer vi nå til å gjøre noe med. Imidlertid er det litt for tidlig å si helt nøyaktig hvor prisene vil ligge. Men vi kan love at det blir billig! forteller han i en pressemelding, sier Torp.

Han har allerede hatt suksess som hovedfranchisetaker for Subway i Norge.

Åpner i mai

Han røper at dørene i Oslo åpnes i begynnelsen av mai 2012. Det er i lokalene hvor restaurantene Terra og Løvebakken holdt til tidligere.

Restaurantkjeden har allerede mer enn 40 biffhus i Danmark, Sverige og Tyskland og er velkjent for danmarkferierende nordmenn. Hvert år har de over fem millioner gjester.

Softisbar

Konseptet i Oslo blir det samme som i resten av Europa. I tillegg til biff satser de på grillspesialiteter og salatbar både store og små kan forsyne seg selv i. Og barna kan lage sin egen dessert i softisbaren.

– De får spise så mye is de bare orker – hvis da ikke mamma eller pappa sier stopp, sier Torp.

Og om du ikke orker å vente helt til mai med å spise biff, finner du tips om fem gode biffsteder her! 

LES OGSÅ: – Klag på biffen om den er dårlig!

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU