Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 23/09/11

Kolonihagen Frogner

Kolonihagen Frogner

Frognerveien 33
0263 Oslo

Åpningstider

Man-lør: 11-23
Søndag: 11-17

Kontakt

99 31 68 10
 

Måltider

Lunch

Middag

Køkkentype

Fransk/Norsk

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

  • Disk med brød, syltetøy, bakervarer, fruktdrikker og andre godsaker for salg. Alt er økologisk. Foto: Ikke oplystDisk med brød, syltetøy, bakervarer, fruktdrikker og andre godsaker for salg. Alt er økologisk.
  • Servering i bakgården sommerstid. Foto: Ikke oplystServering i bakgården sommerstid.
  • Foto: Ikke oplyst
  • Andre etasje. Foto: Ikke oplystAndre etasje.
  • Foto: Ikke oplyst

Kolonihagens historie startet i 2004, først som abonnementsordning med råvarer levert direkte på døren, etter dansk modell.

Deretter utvidet stedet med eget håndverksbakeri i 2007, med utelukkende økologiske råvarer, og i stor utstrekning lokalt mel – og gjerne eldre kornsorter.

Kolonihagen Frogner så dagens lys i 2009. Etter å ha jaktet i langt tid på et passende utsalgssted for sine bakervarer forelsket de seg i bakgården i Frognerveien. Den gangen sto det kun en nedslitt stall i bakgården med jord på gulvet og et tak som kun var til pynt. Sammen med en engasjert gårdeier kastet vi oss over den nesten umulige oppgaven med å gjøre om stallen til et spisested.

Et godt år etter arbeidet startet sto Kolonihagen Frogner klar til åpning høsten 2009.

Det ble noe mer enn et utsalgssted for bakervarer – og i dag er Kolonihagen Frogner café på dagtid og full restaurant på kveldstid – åpent syv dager i uken. Med utgangspunkt i mange av de samme leverandørene som Kolonihagen Abonnement, har eierne i dag skapt et sted hvor du kan nyte ærlig og ekte mat.

Her tas ingen snarveier og alt lages fra bunnen av.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Klara 23. sep 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 14. feb 2012

Økologisk perle på Frogner. Frokost, lunsj og middag. Eller bestill og ta med hjem eller på piknik. Åpner først klokken 11, men vel verdt å vente på.

 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU