Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 26/08/11

Lorry

Lorry

Parkveien 12
0350 Oslo

Åpningstider

Mandag: 11.00-01.00
Tirs-lør: 11.00 - 03.30
Søndag: 12.00 - 01.30

Kontakt

22696904
 

Måltider

Brunch

Lunch

Middag

Køkkentype

Norsk - tradisjonelt

Norsk – nytt

Brukerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

  • Foto: Magnus Ross Foto: Magnus Ross
Folkelig og tradisjonsrikt. Frokost, lunsj og middag, og glem nå ikke «dagens», som er erketradisjonell husmannskost. Stor sjanse for å råke på en kjendis. Lorry byr på god mat, utepils og Norges største private samlinger av utstoppede dyr. Ja, og så har de 128 ølsorter for en garantert fuktig frokost.

Lorry har kunstnerbåser, stekt makrell og utrolige mengder med forskjellige typer øl. Lune, brune Lorry ligger sentralt plassert i krysset Hegdehaugsveien/Parkveien.

Hit kommer folk i alle aldre for å innta fredagspilsen langs et av de mange trivelige bordene fordelt over to etasjer og en romslig uteservering. I baren kan du velge mellom et utall forskjellige øltyper mens du kikker på ville dyr og fargerike malerier på veggene.

I tidligere nevnte bar møter du gjerne medlemmer av bystyret litt utpå kvelden, mens kjendiskunstnerne sitter trygt plassert i de populære båsene allerede fra tidlig formiddag. Det som er så fint med Lorry er at du ikke trenger å se og bli sett, selv om stedet ligger der det ligger.

I tillegg til de faste lunsj- og middagrettene opereres det med egne sesongmenyer med årstidenes beste råvarer. Fra første november tilbys julemat, blant annet lutefisk, ribbe og smalahove. Er du av den tradisjonelle typen anbefales også «dagens», der tradisjonell norsk husmannskost serveres.
Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av System admin 20. sep 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 15. nov 2011
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU