Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 12/01/12

Nå kårer du Byens beste på skjeriOslo!

Skrevet av Journalist karl.kjelstrup@dittoslo.no

  

  • Hvor i Oslo finner du Byens beste sushi? Foto: Ikke oplyst

    Hvor i Oslo finner du Byens beste sushi?

Du som bruker Oslo kan nå kåre «Byens beste» sushisted, pizzasted, kaffebar og kjøpesenter på skjeriOslo.

OSLO: Glem ekspertkåringer og gourmetganers vurderinger av restaurantmat. Nå skal skjeriOslos «Byens beste 2012» kåres av deg og alle andre brukere av hovedstaden.


Leserne bestemmer alt

Som skjeriOslo-leser er du med hele veien. Fra kandidatene nomineres nå i januar, til vinneren stemmes frem i mars. NOMINER DINE FAVORITTER NEDERST PÅ DENNE SIDEN!


Her kan du lese hva folk vi traff på gata mener er Byens beste!


– «Byens beste» er utelukkende brukernes meninger, og jeg tror derfor at denne prisen vil bety mye for dem som vinner. Å vite at du er kåret til Byens beste av dem som faktisk handler hos deg, tror jeg er stort, sier skjeriOslos nyhetsredaktør Hege Bjørnsdatter Braaten.


Kategoriene

I denne omgang skal vi sammen kåre «Byens beste» sushisted, pizzasted, kjøpesenter og kaffebar.

Vinneren får en plakett til å henge opp som bevis for at Oslos brukere mener stedet er Byens beste.


Dansk modell

SkjeriOslo-kåringen av «Byens beste» skjer etter modell av vår søsterside aok.dk (Alt om København) sin «Byens Bedste». Gjennom flere år har aok kåret københavnernes favoritter i Kongens by, og tittelen henger høyt både i restaurant-, utelivs- og kulturbransjen.

– Det er etter hvert svært stor prestisje i både å bli nominert og ikke minst å vinne prisen som «Byens bedste», sier Aok-redaktør Lars Rix til skjeriOslo.

Besøk Aok.dk sin side for «Byen bedste 2011» (ekstern lenke).

– Et av våre viktigste mål er å skape Oslo-patriotisme, og jeg mener at Byens beste er en veldig fin måte for Oslo-folk å vise fram sine skjulte perler, sier skejriOslos nyhetsredaktør Hege Bjørnsdatter Braaten.

– Jeg er imponert over hva de har fått til i København, og håper selvsagt at vi kan få til noe liknende her i Oslo – som et av verdens mest kaffedrikkende folk, har jeg i alle fall tro på engasjement rundt Byens beste kaffebar.

Nominer

Nå kan du nominere ditt favorittsted innenfor sushi, pizza, kaffebar og kjøpesenter!

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller send en mail til skjerioslo@dittoslo.no.


Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU