Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
LAM OG VEGETAR: Frogner og Furuset valgte seg Palak Gosht (Lam i spinat) og vegetarretten Navrattan Korma på indiske Jaipur. Ett nanbrød fikk de også råd til å dele på sitt budsjett på 400 kroner. Foto: Ikke oplyst

Jaipur: Indisk glede for ganen

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Et besøk på Jaipur ved Egertorget er en varm, fargerik og hyggelig opplevelse.
HYGGELIG: Rust i Homansbyen er et koselig sted med en stor uteplass hvor man kan nyte et godt glass på en sommerdag. Foto: Ikke oplyst

Servicen skinner på Rust

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hyggelig service, strålende sol og store porsjoner gjorde besøket på Rust til en veldig hyggelig opplevelse for Frogner og Furuset.
VENTER PÅ BEVILLINGEN: Kai Jarre (til venstre) og kjøkkensjef Tom Staib gleder seg til åpne dørene til nye Funkis i april. I mellomtiden starter de cateringvirksomhet. Foto: Kristin Trosvik  Foto: Ikke oplyst

Sent, men godt – Funkis åpner i april

I Kongsveien 104 river folk utålmodig i dørene til nye Funkis Diner & Sportsbar. Eier Kai Jarre kan berolige nærmiljøet med at dørene åpner om et par-tre uker.
EN DEILIG CARPACCIO: Kjøtt som smelter på tungen sammen med syrlig parmesan, pinjekjerner og trøffelolje gjør matanmelder Furuset lykkelig. Foto: Ikke oplyst

En finfin kveld på Savoia

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Våre matanmeldere Frogner & Furuset har opplevd urovekkende mye dårlig service på byens spisesteder, men Savoia brakte smilet frem, med god mat og service i hyggelige omgivelser.
GODT MED RØKLAKS: Denne varianten av California style er toppet med fersk røklaks, en topping kanskje ikke alle tenker på som en naturlig del av en pizza, men som er utrolig godt, ifølge sjefskokk Tor Morten Myrset. Foto: Ikke oplyst

Peppes kåret til topp fem pizzakjede i verden av amerikansk nettsted

– Dette er kjempemoro for oss, sier markedssjefen i Peppes Pizza
Mixed grill på Café Sara Foto: Ikke oplyst

Alt du trenger – og litt til – hos Café Sara

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hos Café Sara fikk Frogner & Furuset alt de ønsker seg av et restaurantbesøk: God service, nydelig mat, rause porsjoner og alt til en billig penge!
BEHOLDER: Maaemo beholder sine to stjerner, og får nå også behørig omtale i en egen nordisk Michelin-guide. Arkivfoto Foto: Magne Mellem Enoksen

Egen nordisk Michelin-guide

Usedvanlig rik matkultur, skriver Michelin om det nordiske kjøkken, og forærer en egen guide til de nordiske landene.
KJØKKENJUBEL: Kjøkkensjef og eier Even Ramsvik og glade ansatte på Ylajali ved St. Olavs plass jublet onsdag formiddag over å endelig bli en stjerne i Michelin-guiden til del. Foto: Lars Weimoth

Fauna og Ylajali får Michelin-stjerner

En nykommer og en etablert restaurant blir beæret med Michelin-stjerner i 2015. Dermed har Oslo totalt seks stjerner.
KINAPREG: Brorparten av rettene på Lambertseter Kro er av kinesisk karakter. Men du finner også blant annet hamburger, karbonadesmørbrød, indrefilet og schnitzel på menyen.  Foto: Ikke oplyst

Nytt og godt på Lambertseter Kro

Add to Favorites
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Det mest tradisjonsrike serveringsstedet i Norges første drabantby fikk i fjor ny, fin drakt. Det kler kroa godt.
Køfte er en tradisjonell kjøttkake fra Tyrkia, som serveres mange steder i Oslo. Farsen er gjerne blanding av lam og okse og de bruker et spesielt køfte-krydder for å få den karakteristiske smaken. Foto: Ikke oplyst

Her finner du mat fra Midtøsten i Oslo

Du finner mange godbiter på byens restauranter med mat fra Midtøsten. Vi har plukket ut noen av dem!
LUN KAFÉ: Claes Brink har hentet treverket som rammer inn disken fra en låve i Sverige, som en kompis skulle rive. Kafébordene har han laget selv med ved fra egen skog i Sverige. Her i Coffee & Chow kan du få ferske smørbrød, kaker, smoothies, juice og god kaffe. Foto: Kristin Trosvik Foto: Ikke oplyst

En bit av Sverige på Nordstrand

Bak det nystartete konseptet Coffee & Chow står det en svenske som har gjort Nordstrand-beboer av seg.
DELIKATESSE OG SPISERI: I Gimleveien 22 er den gamle teppebutikken forvandlet til delikatesseforretning og kafé. Stedet har alle rettigheter og uteservering og har blitt et populært tilskudd på Frogner. I denne guiden finner du tips til flere restauranter i bydelen. Foto: Lars Weimoth

Syv gode steder på Frogner

Den vakre bydelen på vestkanten har både Frognerparken og Bygdøy allè, og en rekke gode steder for en matbit. Her har vi plukket ut syv av dem for deg.

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU