Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Restaurant og cafe | 22/06/12

Pizza Da Mimmo

  • Foto: Ikke oplyst
Pizza da Mimmo er en liten pizzarestaurant som ligger i sjarmerende kjellerlokaler midt på beste Frogner. Stedet er innredet på ekte italiensk vis, med skifer og terrakotta på gulvene. Restauranten server kun pizza, og menyen består av 19 stykker med priser fra 150 kroner og oppover. Pizza da Mimmo er i tillegg et av de få stedene i Oslo som serverer ordentlig italiensk øl og vin. Stedet er lite og populært, så det lønner seg å reservere bord på forhånd. Om du er på jakt etter et pizzeria i ekte lady og landstrykeren-stil er dette stedet for deg!

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU