Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Scene | 04/04/12

Dinosaurene vender tilbake!

Skrevet av Journalist lars.weimoth@dittoslo.no

Tidspunkt

Onsdag 3. okt. 2012, kl 19:00
Torsdag 4. okt. 2012, kl 19:00

Oslo Spektrum

Sonja Henies plass 2
0185 Oslo

Diverse

Lukket

 

  

  • Foto: PROMO
I oktober fylles igjen Oslo Spektrum med svært så livaktige dinosaurer.


OSLO SPEKTRUM: Mer enn 50.000 nordmenn så det naturhistoriske showet «Walking With Dinosaurs -The Arena Spectacular» i Oslo Spektrum i 2009. Nå kommer dinosaurene tilbake, for å formidle sin forhistoriske skrekk, engasjere og informere og barn og voksne.


Underholdende utvikling

Showet beskriver dinosaurenes utvikling sammen med de klimatiske og tektoniske endringer som fant sted, og som førte til at mange arter døde ut. Med nesten filmatisk realisme får publikum se hvordan kjøttetende dinosaurer utvikler seg til å gå på to ben, og hvordan planteeterne forsvarte seg mot de raske predatorene.

Ti dinosaurarter er representert fra den 200 millioner år lange perioden de dominerte planeten. Med i showet er Tyrannosaurus Rex, de forhistoriske sletters store skrekk, så vel som Plateosaurus og Liliensternus fra Trias perioden, Stegosaurus og Allosaurus fra Juras perioden, og Torosaurus og Utahraptor fra Kritt perioden. Den største av dem, Brachiosaurus, er 18 meter høy og 28 meter fra nese til haletipp.


Forventer storinnrykk

Representant for den lokale arrangøren i Oslo, Anne Schinrud, gleder seg til gjensynet og byr publikum på ni forestillinger fra onsdag 3. oktober til søndag 7. oktober.

– Det var fantastisk å ha showet her i 2009. Publikum var trollbundet og alle forestillingene var helt utsolgt. Når jeg nå ønsker showet velkommen tilbake for annen gang, har alle som gikk glipp av showet i 2009 en ny mulighet til å få sett det. Vi forventer storinnrykk fra publikum som kommer tilbake for å oppleve denne storslåtte forestillingen på ny, og fra de som har barn som var for små til å se den første gang den var her, sier Schinrud.

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU