Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Scene | 30/05/12

Kårdekamp på Egertorget

Skrevet av Journalist ellen.ronning@dittoslo.no

Tidspunkt

Mandag 28. Mai. 2012, kl 19:30
Tirsdag 29. Mai. 2012, kl 19:30

Christiania Teater

Stortingsgata 16
0158 Oslo

Diverse

Lukket

 

  

  • VELLYKKET PROMO! Musketerer og skjønne jomfruer på Egertorget Foto: Ellen RønningVELLYKKET PROMO! Musketerer og skjønne jomfruer på Egertorget
  • NISS V.S. BIEBER: Selv småjentene stoppet opp for å se og høre på NISS-studentene. Foto: Ellen RønningNISS V.S. BIEBER: Selv småjentene stoppet opp for å se og høre på NISS-studentene.
  12  
Studentene ved NISS tråkker skikkelig til når årets avgangsforestilling, "De Tre Musketerer", skal promoteres. Med Egertorget som scene bød skuespillerne på kårdedueller og sang i flotte kostymer onsdag ettermiddag. Og oslofolk, turister og konkurerende entertainere likte tydelig det de så og hørte.

EGERTORGET: – Vi har spilt to forestillinger allerede, med godt besøk i salen og god stemning. Men vi tar med glede i mot mer publikum, vi spiller til og med søndag, og forestillingen er gratis. Så i disse Justin Bieber-tider måtte vi gjøre noe som syntes skikkelig, og det ble altså denne lille smakebiten på stykket vårt på selveste Egertorget.

Ragna Solbergnes, presseansvarlig for oppsettningen, deler ut brosjyrer sammen med prosjektansvarlig Ingebjørg Blomlie Müller. Og jentene har all grunn til å være stolte, mer enn 60 studenter fra henholdsvis Skuespill, Lys og scene, Makeup og Prosjektledelse kultur har jobbet frem forestillingen sammen,med stykkets mest kjente sitat, ”En for alle og alle for en”, som mantra.

– Vi har hatt en ganske intens seksukers produksjonsperiode, men det har vært utrolig gøy og lærerrikt!

Ragna smiler bredt.

– Og det er så kult å få lov å bruke Christiania teater. Å få jobbe med alt det vi har lært i et flott teater er fantastisk.

NISS-studentene har jobbet frem en humoristisk tolkning av teaterstykket skrevet av av Alexandre Dumas, hvor vi følger vi unge D’Artagnan gjennom kampscener, konspirasjoner og nye vennskap i hans higen etter å bli en av Kongens musketerer.

Og Ragna forsikrer at stykket er ganske så gøy for  barn også.

– Det er mye humor, sang og fekting som helt sikkert fenger barna selv om de ikke forstår alt som skjer på scenen.

Billettreservasjon: Tlf: 97 86 80 97 (hverdager fra kl. 14-18) e-post: billett@niss.no Merk e-post med ”De tre musketerer”, dato og antall billetter. Gratis entré.

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU