Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Scene | 11/04/12

Opplev midtsommernattsdrømmen på Månefisken

  • Midtsommernatt på Månefisken Foto: TitanMidtsommernatt på Månefisken
Studentene på Titan Teaterakademi går inn for å skape en magisk verden med flyvende mennesker, trolldom og dansende feer i Shakespeare's ånd.

Studentene vil sette opp en unik versjon av Shakespeares ”A Midsummer Night’s Dream” søndag og mandag. Skolen, som holder til i Ivan Bjørndalsgate på Lilleborg torg er internasjonal, og stykket spilles derfor på engelsk.

– Stykket spilles på originalt Shakespeare-engelsk. Fordi språket er så komplekst, må skuespilleren virkelig fordype seg i teksten for å kunne forstå og formidle meningen bak ordene. Derfor har vi et helt semester hvor vi fokuserer på Shakespeare-tekster, slik at vi som studenter har vært gjennom det vanskeligste av det vanskelige innen teater, sier student og presseansvarlig for oppsetningen, Aud Hegli Nordø

Med seg på lasset har skuespillerne elever fra Musikkteaterskolen som bidrar med dans,  og elever fra Tone Lise Akademiet står for sminken.

I stykket blandes elementer fra japansk Bunraku, gresk mytologi og vestlig popkultur. Bunraku er en gammel, japansk teaterform der maskerte utøvere gir inntrykk av magi ved å få objekter og mennesker til å fly gjennom luften. Publikum loves Shakespeare på en helt ny måte.

Nearby

Javascript is required to view this map.
Map
Du må være logget inn for å melde deg på dette arrangementet

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU