Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Scene | 26/08/11

Oslo Spektrum

Oslo Spektrum

Sonja Henies plass 2
0185 Oslo

Genre

Annet

Show og underholdning

Standup og impro

Brukerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

Oslo Spektrum er Norges største innendørs flerbruksarena midt i Oslo sentrum, med alle Oslos fasiliteter i umiddelbar nærhet. Arenaen er meget fleksibel og kan brukes til alt fra rock- og klassiske konserter til musikaler, konferanser og messer. Oslo Spektrum er også utmerket location når det kommer til kundepleie og bedriftevents. I tillegg til hovedsalen består Oslo Spektrum av flere mindre "functional rooms" som kan benyttes som tilleggsarealer. Vår maksimum kapasitet er 10 500 personer til en stående konsert, men arenaen kan lett bygges ned for å romme mindre forsamlinger som for eksempel banketter. Oslo Spektrum tilbyr i tillegg skreddersydde, alternative løsninger slik at du som kunde kan holde flere events under samme arrangement. Et eksempel på dette kan være middag for 2000 personer kombinert med intimkonserter live fra scenen som settes opp som blikkfang i rommet.

Oslo Spektrum sitter på lang og bred erfaring når det kommer til arrangementer. Arenaen har huset store konserter som Bob Dylan, Justin Timberlake, Red Hot Chili Peppers, Nobel Fredspriskonsert, Depeche Mode, Backstreet Boys, Britney Spears, Bruce Springsteen, Sting, Sarah Brighman, Guns N`Roses og Sissel Kyrkjebø for å nevne noen. På grunn av arenaens fleksibilitet når det kommer til rigging og inndeling av salen er Oslo Spektrum en ideell arena for alt fra store konserter til mindre og mer intime musikkopplevelser

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av SIO bruger 26. aug 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 14. jan 2012
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU