Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Scene | 05/07/12

Ricky Gervais til Oslo

  • Foto: Ikke oplyst
Englands største stand-up komiker kommer til Spektrum i desember

Da Gervais besøkte Norge tidligere i år ble begge showene hans på Folketeatret solgt ut på rekordtid. Nå legger han ut på sin første Europaturné, og åpningen er lagt til Oslo Spektrum.

- Gervais er en av nåtidens største og mest populære komikere og vi er meget stolte over at han nå har takket ja til å komme tilbake og ha show i Oslo Spektrum. Han er særdeles intelligent og lager humor med de mest kontroversielle og utenkelige temaer. Det er derfor andre store komikere som Jerry Seinfeld og John Cleese er blant hans største fans, skriver arrangør Peer Osmundsvaag i en pressemelding.

Nådeløs komiker

Gervais er kjent som en nådeløs stand-up komiker, og la verden for sine føtter da han regisserte og spilte hovedrollen i den populære komedieserien "The Office".  I 2010 ble han invitert til å være programleder for den anerkjente prisutdelingen Golden Globe, hvor han fyrte løs med spydigheter myntet på noen av Hollywoods største stjerner, noe ikke alle synes det var like morsomt.

Multitalent

I tillegg til "The Office" har han også hatt stor suksess med TV-serien "Extras".  I løpet av hans tid i rampelyset har han vunnet tre Golden Globes, to Primetime Emmy, og sju BAFTA-priser. Multitalentet Gervais har i tillegg laget musikk og gitt ut flere bøker. For tiden er han aktuell med sin nye komedieserie "Life`s  too short" på BBC , der blant annet Johnny Depp får sjansen til å ta igjen for Gervais  tirade på Golden Globe i 2011.

Billettsalget startet den 13.juli kl 09.00 på Billettservice.

Kommenter denne artikkelen

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU