Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Add to Favorites Share Send
Shopping | 01/11/11

Busser Osloborgere til kunst og shopping

  • Senterbussen til Sanvika Senter og Hennie Onstad senter er gratis. Foto: FOTO: PrivatSenterbussen til Sanvika Senter og Hennie Onstad senter er gratis. Foto: FOTO: Privat
Shoppe- og kunstglade oslobeboere fraktis gratis til Bærum. Med en shoppingbuss skal de som ønsker det oppleve tilbudene på Sandvika Senter og Hennie Onstad senter.

OSLO:
Den såkalte shoppingbussen startet å kjøre mandag denne uke. Det er Sandvika Senter og Hennie Onstad senter som samarbeider om gratisbussen.

Annenhver time skal bussen kjøre fra Thon Hotel Opera. Den stopper på Vigelandsparken, Skøyen og Henie Onstad, før Sandvika Senter.

For shoppingglade blir målet 190 butikker på Sandvika, og for de kunstglade er modernisme og samtidskunst lokkemiddelet til Hennie Onstad senter.

- Grunnet et begrenset kollektivtilbud og få parkeringsplasser har publikum over lengre tid etterspurt enklere muligheter for å kunne ta turen til Henie Onstad Kunstsenter. Vi er svært glade for at vi gjennom samarbeidet nå kan tilgjengeliggjøre kunst- og kulturopplevelsen for enda flere, sier Tone Hansen, direktør for Henie Onstad Kunstsenter, i en pressemelding til Lokalavisene Oslo.

Bussen skal ikke bare lokke shopping og kunstglade ut av Oslogrensene, men den skal også gjøre det lettere for yngre, eldre, skoleklasser og barnehager å få med seg tilbudene de to stedene har å by på.

Alle som skal skal til de to tilbudsstedene kan ta bussen.

Bussturen tar 50 minutter, med første avgang fra Oslo klokken 9 og siste avgang fra Sandvika klokken 21.30.

Se rutetidene her: http://www.hok.no/rutetider-senterbussen.199680.no.html

Kommenter denne artikkelen

Kommentarer

Gratis senterbuss

God morgen Hans.
At vi på Sandvika Storsenter har satt i gang gratis senterbuss har ingen ting med at vi synes kollektivtilbudet er dårlig, det er kun et servicetilbud til våre kunder og ansatte.
Ha en fin dag!

 

Begrenset kollektivtilbud?

Buss 151 Oslo - Rykkinn går hvert kvarter og stopper både ved Henie-Onstad og i Sandvika. I Oslo stopper bussen mange steder, f.eks Oslo bussterminal, Hammersborggata, St Olavs plass, Nationaltheatret (Frederiks gate og Haakon VIIs gate), Vika atrium og Skøyen.
Fra Oslo S er det 5 togavganger i timen (enda flere i rushtidene) som stopper i Sandvika. Reisen tar mellom 16 og 19 minutter. Du kan også gå om bord på Nationaltheatret eller Skøyen stasjoner.
For å bøte på dette "begrensede" kollektivtilbudet, settes det altså opp én shoppingbuss annenhver time!

 

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU