Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 07/09/11

Fem steder du kjøper gave til mannen

  • Foto: CLIPART Foto: CLIPART
Det er som kjent en utfordring å kjøpe gave til partneren. Og myten om at det er enklere å handle gaver til menn enn kvinner begynner vel mildt sagt å gå ut på dato i Norge 2011. Eller? Her er vår kjappe guide til det vi mener er blant byens fem beste steder å handle gaver til menn.

Platebutikken Tiger

Hammersborggata 18
0179 Oslo

Tiger

Foto: Ikke oplyst

Et godt tips er å besøke Tiger. Dette er en av de desidert beste platesjappene i Oslo. Tiger ligger i Hammersborggata, et steinkast fra Youngstorget om du runder Folkets hus. Butikkens historie går tilbake til 1996, da et postordreselskap ble til platebutikk. I hyllene finner du i følge butikkens hjemmesider et bredt utvalg av garagerock, indierock/pop, LoFi/eksperimentell musikk og noen reale bunker med hardcore og punk. Tiger er ikke et sted du kan regne med å gjøre et kupp hva billige skiver angår. Men skal man ha nypresset kvalitetsmateriale i form av en tallerkenrund vinyl, eller spennende godbiter fra en svunnen tid er dette stedet som har det meste. Det burde vel også for ordens skyld nevnes at kjøpmennene bak disken definitivt vet hva de snakker om.

Ultra Bryn

Østensjøveien 79
0661 Oslo

Ultra på Bryn

Foto: Google

Øl og pølse! Dette høres kanskje rart ut, men skal du glede en mann så kommer du ofte svært langt med et godt utvalg øl og litt sterk pølse. En av dagligvareforhandlerne som sitter på et sinnsykt utvalg av dette er faktisk Ultra på Bryn. Her har de hyllemeter med godt øl fra både inn- og utland. Og når det gjelder tidligere nevnte kjøttvarer kan du enten ta turen innom kjøttdisken eller lete deg frem blant fristelsene. De har mye annet godt i denne butikken også, så en matkurv skulle være enkel å sette sammen til en mann med sans for det gode liv på kjøkkenet.

Nomaden

Uranienborgveien 4
0258 Oslo

Nomaden

De aller fleste av oss liker å reise. På Nomaden har de alt fra sære kart til bittesmå hengekøyer som kan bli kjempestore når du bretter dem ut. Eller hva med noe så klassisk som en god oppblåsbar nakkestøtte og et reisesett for dem som sover dårlig? Spør betjeningen, så hjelper de deg garantert å finne en flott gave til mannen, enten han skal på guttetur til Rio eller romantisk ferie med deg til Paris…

Raske Sykler As

Pilestredet 47
0350 Oslo

Raske sykler

Skal du kline til for alvor? Da er sykkel tingen! Enten typen er en dreven landeveisrytter eller sverger til posen med ostepopp på sofaen som tøffeste aktivitet er en skikkelig tohjuling den perfekte gaven. Den MÅ jo ikke koste 20.000! På Raske sykler kan de hjelpe deg med det meste som har med eiker og nav å gjøre. Her snakker vi om en gjeng som virkelig har peiling. Dessuten er de ansatte hyggelige mot deg som handler, uavhengig av hvor mye penger du har tenkt å bruke.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU