Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 08/09/11

Gaven til henne

  • Foto: CLIPART Foto: CLIPART
Å kjøpe gaver til en kvinne trenger slettes ikke å være et mareritt, bare du planlegger handleturen litt på forhånd.

Her er fem gode tips!

Karl Johan hud & kroppspleie

Med denne gaven er du garantert å lykkes hundre prosent. For om dama di ikke liker massasje, ansiktspleie, peeling eller pedikyr (noe som er lite sannsynlig), kan gavekortet du eventuelt kjøper til en type behandling byttes i en annen type behandling eller produkter til salgs i salongen.

Man kan prøve seg med slanke- og oppstrammende behandlinger eller voksing, men dette anbefales ikke da det er noe risikofylt. Ansiktsbehandling, aromaterapi, sjokoademassasje eller massasje med varme lavasteiner derimot, er evige slagere. Om du også vil ha en bit avherligheten er det ingenting i veien for å klinke til med en aromamassasje for to. Men om du virkelig vil slå på stortromma – og dette må du gjøre vel vitende om at du risikerer å bli elsket for resten av livet – tar du din utvalgte med på ”Topp til tå”-behandling som varer i tre og en halv time.

Pris: Fra 750 kroner

Triumph Bogstadveien

Bogstadveien 3
0355 Oslo

Triumph

Undertøy er og blir den klassiske gaven til henne. Det er mye fint der ute å velge i, og den største risikoen er å kjøpe feil størrelse. Heldigvis innehar betjeningen kompetanse til å hjelpe deg i å velge både størrelse, farge og fasong. Allikevel kan det være lurt å smugtitte i hennes undertøyskuff, eventuelt innhente informasjon om hennes størrelse på annen måte på forhånd om du ikke vet dette fra før.

Pris: Fra 149 kroner

Vita

Bygdøy allè 21
Oslo

Vita

Litt i samme kategori som massasje, men dette varer lenger, og hun kan selv velge når hun ønsker å gjøre det. En god bodylotion er alltid fint å ha, og det er ofte kjedelig å bruke penger på dette selv. Man kan få kjøpt flere typer scrub og lotion, men av de nyere på markedet som får gode skussmål er Linda Johansens nye kroppspleieserie. En scrub som blir beskrevet som ”supergod” etter fulgt av en lotion gjør huden silkemyk, og fuktigheten vil sitte i huden i flere dager.

Hver enkelt krukke inneholder hånddryppet botanisk olje, noe som gjør at det tar lang til å fremstille hvert produkt, men med desto mer kjærlighet.

Pris: 399 kroner per stykk

Thune Gullsmed & Urmaker Storo

Vitaminveien 7
0485 Oslo

Thune

Foto: Ikke oplyst

En annen klassiker er smykker, ringer og øredobber. Enhver gullsmedforretning vil ha et stort utvalg fra forskjellige prisklasser, men man kan også finne mye fint i såkalte tilbehørsbutikker som Glitter og Accessorize selv om dette ikke er like eksklusivt. Denne klassikeren dekker et vidt spekter av bursdagsgaver, venninnegaver og kjærestegaver.

I stedet for å kjøpe et nytt smykke hver gang det er gavetid, er det nå et stort utvalg av flotte klokker til henne. Men om det er smykker, øredobber eller ringer det går i, kan man ta et lite hopp oppover prisstigen og velge og vrake i flotte desgnersmykker.

Pris: Fra 295 kroner

Bryn Senter

Østensjøveien 79
0661 Oslo
13
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Feriebutikken

Foto: Ikke oplyst

Om undertøy, massasje, smykker og bodylotions allerede er brukt opp, er det på denne tiden av året mye snask å finne på Feriebutikken. Her kan man velge å vrake mellom storbyferier og strandferier til en rimelig penge. Dette er en gave som overgår flere duppeditter man kan finne på å kjøpe til henne; dette er et minne for livet.

Bare vær obs på at selv om flyturen og hotellet er billig vil det ofte være en jevn utflyt av penger til andre attraksjoner, mat og kos når man har nådd destinasjonen.

Pris: Svært varierende

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU