Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 09/09/11

Her kjøper du den beste maten

  • Foto: Ikke oplyst
De senere år har interessen for eksklusiv mat blitt stadig sterkere her til lands, og hovedstaden er således intet unntak.

Vi gir deg gode tips til en spennende mathandel.

Helios

Helios er en klassiker innen økologisk mat, og representerer den eldre garde blant likesinnede her i Oslo. I eldre dager var dette et sted for mennesker med tresmykker og flagrende gevanter, men etter at det i de senere år har blitt mer vanlig med fokus på sunn økologisk mat har kredibiliteten økt betydelig. Her det ikke hipt og kult, men utvalget er likevel aldeles enestående. Gulrøttene smaker gulrot og eplene har ikke antydning til bitterhet i skallet. Skal du slå i bordet med et riktig sunt måltid kan du trygt legge handleturen om Helios butikker!

Jacobs på Holtet

Ekebergveien 145
1178 Oslo

Jacobs på Holtet

Jacobs har alt du kunne ønske deg til matbordet. Foto: Google

Holtet hadde nok ikke vært så kjent i Oslo, om det ikke hadde vært for gode gamle Jacobs. Riktignok har butikken gått inn i de store kjedenes rekker, men utvalget innen kjøtt, fisk og grønt har likevel bestått. Her finner du det jegere tar med seg fra skogen. Bestiller du en grillet kylling, så har den sannsynligvis levd et kort, men lykkelig liv før den havnet i disken hos Jacobs. Alt som kommer herfra smaker liksom litt bedre. Gode smaker har selvsagt sin pris, men om du skal skeie ut og overraske gjengen med en heidundrandes viltmiddag er dette stedet å oppsøke. Sannelig har de peiling på hva de snakker om bak disken også!

Meny Røa

Vækerøveien 205
0751 OSLO

Fiskedisken på Røa Senter

Cand: Fisk. Det finnes flere geniale fiskebutikker i Oslo by. Men det å finne en fiskedisk som holder mål kan ofte være mer utfordrende. Dette er ikke tilfelle på Røa senter. Her får du bokstavelig talt service fra folk som kan fisk, da herrene bak disken har en dialekt som vitner om et opphav langt nord for Røakrysset! Om de ikke har fisken du etterspør er de raskt ute med å anbefale et godt og spennende alternativ. Dette pleier imidlertid ikke å være en problemstilling da de stort sett kan by på det aller meste.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU