Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 24/04/12

Kunstnersenteret i Kirkeristen

  • Fra verkstedet til Scusi og Ane in Wonderland. Foto: Trine Dahl-JohansenFra verkstedet til Scusi og Ane in Wonderland. Foto: Trine Dahl-Johansen
  • I Glasshytta holder Ida Pernille Løchen til. Foto: Trine Dahl-JohansenI Glasshytta holder Ida Pernille Løchen til. Foto: Trine Dahl-Johansen
  12  

Kunstnersenteret i Kirkeristen er først og fremst rettet mot produksjon av kunsthåndverk i ulike former. Kunstnerne som holder til her gir deg innsyn i kunstprosessen fra skisse til det ferdige kunstverk. Her finner man en rekke ulike former for brukskunst.

Kunstnerne er spredd litt rundt i Kirkeristen, men flere er samlet i som i et lite samfunn i det lille gårdsrommet bak sogneprestkontoret.

Disse finner du der:

I Glasshytta holder Ida Pernille Løchen til. Der blåser hun de vakreste glassgjenstander. Hun kan kontaktes på telefon 22 42 13 32.

I det keramiske byrået finner man Scusi og Ane i Wonderland.

Anne-Line Iversen jobber med tekstilkunst, stoff og trykk. Hun finner du i verkstedet mellom klokken 12 og 17, eller du kan kontakte henne på telefon 922 83 909.

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU