Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 29/11/11

Mulberry

Mulberry

Akersgata 18
0158 Oslo

Åpningstider

Man-fre: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Kontakt

22 42 05 22
 

Butikktype

Accesories

Kvinneklær

Sko

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

  • FLERE KOMMER: Mulberry er en av butikkene som ligger i Akersgata. Både denne, og de øvrige gatene i området rundt Egertorget blir Oslos beste området for luksusshopping. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten Foto: Ikke oplystFLERE KOMMER: Mulberry er en av butikkene som ligger i Akersgata. Både denne, og de øvrige gatene i området rundt Egertorget blir Oslos beste området for luksusshopping. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten
Mulberry er spesielt kjent for sine it-vesker, blant annet Alexa, som er oppkalt etter Alexa Chung. Mulberry-butikken i Akersgata er en av flere luksusbutikker i området, der det blant annet er egen dørvakt. Garantert luksusfølelse å gå inn og se – og lukte – på eksklusivt skinn, men skal du kjøpe bør du ha kreditten i orden. Veskene koster fort nærmere 10.000 kroner.

Motehuset Mulberry åpnet i England i 1971, og slo seg raskt opp på skinnvarer. I dag er de aller mest kjent for it-veskene sine, men lager også både sko og klær.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Christian Haksø 29. nov 2011
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU