Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 27/11/11

Se min kjole...

  • Foto: CLIPART Foto: CLIPART
SkjeriOslo gir deg gode tips til hvordan du blir prinsessen på festen.

Vinteren er høysesong for de store selskapene, enten det er julebord med jentene, nyttårsfest med gjengen eller selskap med familien.

Uansett anledning er det på sin plass med en fin kjole. Her er tips til fem fine steder å finne årets store – eller lille – hit innen kjoler.

Klikk på hver butikk for mer informasjon og flere bilder!

Coast Josefinesgate

Josefinesgate 23
0351 Oslo

Coast

Foto: Kaja Stabursvik

Coast i Josefinesgate er en av to Coastfilialer i Oslo. Dette er en av de få selskapsskjolebutikkene i Oslo med et stort antall forskjellige kjoler å velge imellom. Her kan man finne klassiske, feminine kjoler, kjoler med tidløs design, og kjoler med små detaljer og elementer man finner igjen i dagens motebilde.

Det kommer inn nye varer hver uke, og det store utvalget av forskjellige kjoler gjør varene eksklusive. Butikken er populær blant folk som ønsker å investere i en kjole, og blir flittig brukt enten det er bryllup og konfirmasjoner, eller arrangementer som krever en spesiell etikette som står på agendaen.

Pris: Fra 1300 – 4000 kroner

Acne Bogstadveien

Underhaugsveien 28
0355 Oslo

Acne

Til tross for i utgangspunktet et lite tiltalende navn er Acne et av merkene som kjendiser og kvinnen i gata trykker tett til sitt bryst. Med god kvalitet og stor variasjon i stoffer, vet man at man investerer i et kvalitetsplagg som tåler å bli brukt når man handler hos Acne. Av denne grunn må man ofte punge ut med litt mer penger enn om man handler i de store kjedebutikkene, men man får til gjengjeld et plagg som varer.

Kjolene bærer preg av å være stilrene med enkle snitt, og akkurat nå er oversized kjoler i vinden. Kjolene har små detaljer, og man kan finne samme kjole i forskjellige stoffer. I det siste har merket begynt å satse på et litt eldre publikum som setter pris på god kvalitet, og i høst blir det derfor mye silke og kjoler i fine kvaliteter å finne i butikkene. Flere av kjolene bærer også 60-tallspreg.

Pris: Fra 1500 kroner

Hennes & Mauritz Aker Brygge

Stranden 3
0250 Oslo

Henne & Mauritz

Foto: Ikke oplyst

Hennes & Mauritz finnes flere steder i Oslo, og her er det et bredt utvalg av kjoler tilpasset sommer og høst, og hverdags og fest. Billigkjeden serverer kjoler i alle prisklasser, der den billigste kjolen kan kjøpes for rundt hundrelappen.

Her er det kjoler til alle aldre og anledninger, og alle er å finne i adskilte avdelinger. I dameavdelingen finnes det litt mer eksklusive og spesielle kjoler, mens i trendavdelingen er det som navnet avslører, trendy kjoler. Her er det avdelinger i avdelinger, og holder man tunga rett i munnen kan man finne avdelingen i dameavdelingen som bugner over av penkjoler og dresser til mer høytidelige anledninger.

Pris: Fra 99 kroner

Bmb Hegdehaugsveien

Parkveien 25
0350 Oslo

Malene Birger

Foto: Kaja Stabursvik

Den danske suksessdesigneren Malene Birger har siden 2009 hatt filialer i Oslo. Den største ligger i Parkveien 25, men også på Eger på Karl Johan kan man finne et lite utvalg av hennes kolleksjoner. Etter at hun startet i København i 2003, har Malene Birger opparbeidet seg et godt renommé, og en plass på den internasjonale designerscenen.

Sommerkolleksjonen bærer preg av lette og avslappede bomullskjoler, og i høstkolleksjonen som er på vei er det skinn og jordfarger som står i fokus. Med en touch av bohemstil og lag-på-lag plagg, kan man finner kjoler til alt fra finere anledninger til hverdagsbruk.

Pris: Fra 1000 kroner

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU