Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Shopping | 24/04/12

Sidsel Aarflot Smykkedesign

  • Sidsel Aarflot bruker litt utradisjonelle materialer i sin smykkedesign. Hun har vært i Kirkeristen i 15 år. Foto: Trine Dahl-JohansenSidsel Aarflot bruker litt utradisjonelle materialer i sin smykkedesign. Hun har vært i Kirkeristen i 15 år. Foto: Trine Dahl-Johansen

Hos Sidsel Aarflot finner man smykker som er laget av litt utradisjonelle ting. Hun bruker alt fra elektrikerstrips til materialer mest kjent for rørleggere for å lage de fargesprakende smykkene sine. Her finner man også bilder, kort og glass.

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU