Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
PÅ TIDE MED UTEPILS: Sol og vårlige temperaturer har kommet til Oslo, og dermed er et hett helgetips å nyte årets første utepils. Arkivfoto Foto: Ikke oplyst
Uteliv | 10/03/14

Nå er det på tide med utepils!

Sola har endelig kommet til Oslo, og har du underskudd på både b- og d-vitaminer er en utepils i sola et godt tips. Sjekk vår guide til hvor her!
ØYAKONSTRUKSJON: Under Øyafestivalen 2014, kan du kanskje få tatt deg en blund i en av disse, tegnet av arkitekturstudentene Jennifer Tu Anh Phan og Antariksh Tanden.  Foto: Ikke oplyst

Her kan du få sove under Øyafestivalen

Av 2989 påmeldte ble det lørdag kåret et vinnerlag i verdens største arkitekturkonkurranse, 120 hours. De canadiske vinnernes prosjekt kan bli samlingspunkt på Øyafestivalen 2014.
HALL FOR MATGLEDE: Mathallen åpnet i oktober 2012 og har på mange måter vært en suksess. Men ikke alt gikk på skinner i starten. Endringer og tilpasninger vil dessuten være en del av stedets hverdag, sier folkene bak Oslos matmekka. Foto: Lars Weimoth

Mathallen fikk startvansker

Ledelsen ved Mathallen Oslo kaller det en tabbe å åpne stedet før parkeringshuset var på plass. Byggeplasspreget har også vært problematisk.
STORE, LILLE LAMBERTSETER: Lambertseter senter utgjør et markant sentrum på Lambertseter. I denne guiden strekker vi oss fra Munkelia til Lambertseter for å guide deg til fem gode spisesteder. Foto: Nyebilder.no/Thomas Bjørnflaten

Fem gode steder på Lambertseter

Området som omslutter Norges første drabantby inneholder mer enn mange tror. Vi guider deg til fem ulike smaksopplevelser på Lambertseter.
ITALIENSK OMROKKERING: Det har skjedd flere endringer på Mathallen i år. Etter at de flyttet til større lokaler ut mot torget har Via Italia og Lisbet Baade-Mathiesen startet med servering av fersk pasta på Mathallen. Foto: Lars Weimoth

Mathallen fornyer seg

Noen aktører utvider, noen legger ned, mens andre igjen flytter på seg i Mathallen på Vulkan.
FLINKE DAMER, TØFFE DRINKER: Daglig leder på Bar Django, Stella Bye, og bartender Lotte Storhaug, har et nesten nerdete forhold til cocktailmiksing. FOTO: ELLEN RØNNING Foto: Ikke oplyst

Smooth jazz og fete drinker

Rett over nyttår åpnet Bar Djangos løkkafilial. Her serveres varmende drikker i lune omgivelser om dagen og heftige cocktails på kveldstid. Begge deler i godt følge med deilig jazz.
DELIKAT PÅ MAJORSTUA: Et av bydelens nyere kulinariske tilskudd er Delicatessen i Vibes gate. På bildet er det rett før åpning ved lunsjtider, og tapasstedet er ellers stort sett fullt og verdsettes tydeligvis av bydelens beboere. Arkivfoto: Lars Weimoth Foto: Ikke oplyst

Ni gode steder på Majorstuen

Majorstuen har et yrende liv, interessante gater og innholdsrike bygninger. Er du ikke lokalkjent, sjekk ut våre utvalgte tips til steder du kan vippe innom.
NÆRE BÅND: I lang tid har lokalene til Los Lobos stått ubenyttet og stengt. Nå har Bar Boca tatt nabolokalene i bruk og den intime baren har blitt dobbelt så stor. Samtidig søker de å beholde Los Lobos-ånden i detaljene – og skiltet, ikke minst.  Foto: Lars Weimoth
Uteliv | 21/01/14

Bar Boca utvider

Lille, intime Bar Boca er blitt dobbelt så stor. Det var tvingende nødvendig.
EN HYLLEST TIL MANDELA: Sjefsbrygger tapper her den spiltter nye ølen Madiba, en hyllest til avdøde President Nelson Mandela. Foto: Anita Bakk Henriksen
Uteliv | 17/01/14

– Ingen kommer unna med å lage dårlig øl lenger

Ølbrygger hos Nydalen Bryggeri og spiseri, John Hudson, har sett en enorm endring i nordmenns ølvaner. Kunnskapen har økt i rasende fart, og nå er det kvalitet som gjelder.
Wenches Café og Bar har åpnet dørene igjen og har utvidet lokalet innvendig med minikaffebar og en bardel. Foto: Trine Dahl-Johansen

Wenches har åpnet dørene igjen

Wenches café og bar i Gamlebyen har vært stengt noen måneder. Nå har de åpnet dørene igjen med ny skjenkebevilling og større barområde.
JULEØL FRA UTLANDET: I denne juleøltesten får du blant annet tips til hvordan de internasjonale øltypene kan passes inn i norske mattradisjoner. Foto: Jan Khür
Uteliv | 09/12/13

Prøv en internasjonal juleøl

Av nærmere 100 juleøl i polhyllene, er et tyvetall hentet fra det store utland. Tør du legge inn en internasjonal vri på egne tradisjoner? Les om 21 juleøl fra 6 land her.

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU