Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Uteliv | 13/09/11

Ballroom

  • Foto: Ikke oplyst

Ballroom er et eventlokale hvor vi kan skape stemninger som spenner fra skinnende glamorøst til svingende rocka, avhengig av hva som er dine ønsker og behov. Lokalet egner seg til arrangementer som for eksempel til middager for inntil 450 personer, eller til produktlanseringer, fester, konserter, møter, konferanser eller klubb for inntil 1000 gjester.

Ballroom huset en gang Hypotekerbanken. Den ærverdige stemningen som preget den gamle banken er bevart. En gammel hvelvdør står her fremdeles. Slanke søyler løfter hovedrommet og det verneverdig glasstaket som før beskyttet bankkunder mot vær og vind, danner nå himlingen over dansegulvet.

Fotside fløyelsgardiner rammer inn loungeavdelingen og der finnes det tre mobile loungesett. Lokalet har en stor bardisk og flere små flyttbare barer.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Nate 13. sep 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 17. jan 2012
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU