Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Uteliv | 26/08/11

Dattera Til Hagen

Dattera Til Hagen

Grønland 10
0188 Oslo

Åpningstider

1. etg:
Man-tirs: 11:00 - 01:00
Ons-tors: 11:00 - 02:00
Fre-lør: 11:00 - 03:00
Søndag: 12:00 - 01:00

2. etg:
Man-lør: 19:00 - 03:00
Søndag: Stengt

Kontakt

22 17 18 61
 

Genre

Annet

Dancehall, reggae og mash-ups

Pop, dance og r'n'b

Swing og jazz

Type

Bar

Nattklubb

Brukerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

  • Foto: Google Foto: Google
Om du skal gyve løs på Dattera til Hagens chilliburger kan det lønne seg å ha litt plass i magen. Her snakker vi om en av byens desidert største, sterkeste. Stort saftig brød, chili con carne, rømme og guacamole kombinert med et realt stykke grovmalt oksekjøtt, gjør bokstavelig talt susen om du tåler litt trøkk på ganen. Sommerstid anbefales bakgården, da det kan være greit med litt luft rundt ørene etter en real chilliburger. Har også en utmerket lakseburger med pepperrotkrem.

Dattera til hagen er en fargerik toetasjers bar, cafè, klubb og scene, og dessuten en meget trivelig bakgård.

På dagtid og kveld er Dattera stedet for god drikke, sandwicher, tapas, salater, pasta og burgere, og til fest byr hun på klubb-dj’er i begge etasjer.

Dattera huser også konserter, improteater, stand up, torsdagskonsepter og debatter. Bakgården er en av de største scenene på Øyafestivalens klubbdag og Musikkfest.

Datteras musikkprofil er bred, men med trykk på elektronika i ulike former, reggae, disco, funk, pop, folk, jazz og soul.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av System admin 11. sep 2011
Beskrivelse oppdatert av System admin 13. jan 2012
 

Skriv en kommentar

Dette mener brukerne

 

Koselig datter

Dattera til hagen er trivelig enten du legger kaféturen hit en lørdag formiddag, eller tar festen her en helgekveld. Stor og trivelig uteservering som er varm også den tiden av året når man helst sitter inne. Maten er god, servicen trivelig og atmosfæren er spesiell, men hyggelig, med knæsje farger og morsom kunst på vegger, dodører og i taket.

Et høydepunkt på Dattera er likevel Prøverøret, som fortsatt holder koken. Her prøver de beste stand up-komikerne nye tekster, og ukjente morofolk får vist seg fram for publikum. Det er alltid akkurat den blandingen mellom pinlig dårlige vitser, og gapskrattende fullblods-stand up som det skal være. Alltid mye folk her, men det er trivelig. Få sitteplasser foran, så er du ikke veldig tidlig ute, må du belage deg på å stå langs baren. NB. Ikke sett deg foran hvis du ikke vil bli kødda med. Vil du bli kveldens uthengte, er det første rad som er stedet for deg.

 

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU