Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Uteliv | 21/06/12

På Oslos tak

Skrevet av Journalist ellen.ronning@dittoslo.no
  • Foto: Ikke oplyst
Oslo byr på en rekke takterrasser der du kan nyte iskalde drinker i avslappende og sommerlige omgivelser.

SkjeriOslo har tatt turen til byens tak, og sjekket ut hva takterrassene har å by på.

Ikke bare får du her muligheten til å nyte mat og drikke i luftige omgivelser, men du får også sett byen på den mest fantastiske måten - fra oversiden.

Så med mindre du lider av ekstrem høydeskrekk anbefales det sterkt å ta seg en tur opp i høyden i sommer.

Etoile Bar

Karl Johans gate 31
0159 Oslo

Etoile Bar

FOTO: Grand Hotel Foto: Ikke oplyst
Om du er på jakt etter en klassisk takterrasse med en rolig og behagelig atmosfære kan du ta heisen opp til toppen av Grand Hotel. Her finner du Etoile bar – et sommertak midt i sentrum med utsikt utover hele Oslo. Beliggenheten er en sann drøm om sommeren, og herfra kan du skue utover Karl Johan, Studenterlunden og deler av Oslofjorden med et glass vin i hånden. Taket har en rolig loungefølelse over seg og serverer lettere lunsjretter frem til ettermiddagen. En god, gammel slager som passer for alle!

BAR Vulkan

Maridalsveien 17
0175 Oslo

BAR Vulkan

Foto: Ikke oplyst
BAR Vulkan har uteservering langs Akerselva og stor takterrasse med utsikt over Oslo.

Q Lounge (Grims Grenka)

Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten

Takterrase og lounge med solstoler i 6 etasje på designhotellet Grims Grenka. Klientell: Business- og finansfolk, mer varierende i helgene. Pent kledd. Alder: 25/30 år. 

Stratos

Youngstorget 2
0181 Oslo

Stratos

Foto: Ikke oplyst

Spisestedet, utestedet og nattklubben Stratos er lokalisert på Youngstorget, nærmere bestemt toppen av Folketeaterbygningen, med fantastisk utsikt over Oslo sentrum. En blanding av moderne arkitektur og spektakulær utsikt gjør Stratos til et av de mest populære sommertakene i byen. Den 260 kvadratmeter store terrassen kan friste med mange sittegrupper, behagelig vindsus samt god mat og drikke. Len deg tilbake og nyt den gode stemningen! Lunsj og for senere ettermiddag og kveld. Dj-orientert underholdning.

Emil & Samuel

Kongensgate 23
0153 Oslo

Emil & Samuel

Emil&Samuel Foto: Ikke oplyst
Takterrasse og resturant i toppetasjen på Steen & Strøm. Tar utgangspunkt i norsk kultur og tradisjon både hva gjelder profil og interiør. Byens største takterrasse utstyrt med scene og skjenking til 03.00. Fredager er dedikert til musikk med live artister på scenen, og på lørdager får du eksklusive klubbshow med nytt tema hver helg, presentert av VIVA performance couture. Publkum: Voksent og urbant, blanding fra øst og vest. Høy partyfaktor! Dette er byens største takterrasse og er trendfaktoren høy, forventet at folk pynter seg til fest.

 

Skriv en kommentar

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU