Spesifisér ditt søk i en av kategoriene
Omtale
Add to Favorites Share Send
Uteliv | 27/01/12

Queens pub

Queens pub

Brugata 14
0186 Oslo

Åpningstider

Kl. 15.00 - 03.00 alle dager

Kontakt

22 17 70 26
 

Genre

Annet

Rock og metal

Type

Bar

Spillested

Ølbar

Brukerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hva mener du?
Skriv din vurdering av dette stedet i kommentarfeltet nederst på siden!

 

  

  • Foto: Queens pub/Facebook Foto: Queens pub/Facebook
  • Foto: Ikke oplyst
  12  

Inngang Stenersgate

Queen’s Pub ble etablert i desember 1987, og selve baren og deler av interiøret ble hentet fra en nedlagt pub i Ipswich i England.

I disse dager er puben et populært samlingssted for folk i alle aldre og fra alle samfunnslag. Vi har et stort miljø av musikere og musikkinteresserte, og kan faktisk tilby levende musikk med variert innhold alle syv kveldene i uka. De fleste av ukedagene er det jamming og åpen scene, og i helgene er det pianobarentertainere eller band som står for underholdningen. I den delen av bygget som tidligere var bakgård, finner man nå musikkscenen og pianobaren.

På ettermiddagstid kan man slappe av i rolige omgivelser med dempet kvalitetsmusikk over høyttalerne.Vi har trådløst internett for de som har behov for det.

I god pubtradisjon tilbyr Queen’s Pub et variert utvalg av øltyper på fat og flaske, og vi viser det som går av norsk og internasjonal fotball på TV og storskjerm. Vi har også dartskive tilgjengelig, og piler til utlåns. Elektroniske spill og diverse brettspill er også tilgjengelig for gjestene.

Livemusikken begynner vanligvis ca kl 22.00, og i løpet av uken kan man få en stor variasjon av bl.a. blues, rock, soul og jazz . Fredags- og lørdagskvelden er det stort sett pianobarentertainere som står for underholdningen, med gamle og nye slagere, og det pleier å være stor stemning og tett på dansegulvet.

Beskrivelse fra bruker
Beskrivelse laget av Karl Andreas Kj... 27. jan 2012
 

Skriv en kommentar

Er dette stedet stengt, eller har det byttet navn? Hjelp oss med å holde skjeriOslo.no oppdatert og send oss en epost, hvis det er noe som ikke stemmer. Vi setter pris på din hjelp!

I området

Javascript is required to view this map.
Map

© Mediehuset dittOslo – skjeriOslo.dittOslo.no
Ansvarlig redaktør: Tore Bollingmo. Nettsjef: Christian Haksø.

For informasjon kontakt: skjeriOslo@dittOslo.no.
Telefon: 22 63 91 00. Gateadresse: Akersgata 28A, 0158 Oslo. Utgiver: Mediehuset dittOslo, Postboks 795 Sentrum, 0106 Oslo.
skjeriOslo har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra våre sider for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Redaktørplakaten | PFU